5.3.13

Πτώση οχήματος με ένα νεκρό στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης

Νεκρός ανασύρθηκε ένας 34χρονος, μετά από την πτώση οχήματος το βράδυ της Δευτέρας 4 Μαρτίου στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης. Η τοπική Λιμενική Αρχή ενημερώθηκε για το περιστατικό και μετέβη άμεσα στο σημείο προσωπικό του Λιμενικού, ένας ιδιώτης δύτης, η Πυροσβεστική Υπηρεσία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Ο 34χρονος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Π.Γ.Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Έχει παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θράκης, ενώ  διενεργείται προανάκριση για το περιστατικό από τη Λιμενική Αρχή Αλεξανδρούπολης.

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος5/3/13 17:16

    Απορώ πώς δεν έχει βουίξει ακόμα το υπερβαθύ δραστήριο και παραγωγικό ίντερνετ των χαζοελλήνων με τον νέο αυτό θάνατο του δύστυχου νέου. Για να αποδοθεί ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ και άνευ αντιλόγου στο καταραμένο μνημόνιο κι αυτός. Αν μη τι άλλο συμφωνώ απόλυτα με τον δημοσιογράφο που γράφει στα όρια της παρεξήγησης σε πολύ τεταμένες στιγμές τα παρακάτω:

    Το περασμένο Σάββατο, σε γνωστό δικτυακό τόπο που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ, στον οποίο υπογράφουν επιθέσεις γεμάτες μισές αλήθειες, συνειδητές διαστρεβλώσεις, παραναγνώσεις και συκοφαντίες εξωτικά γλυκά και φρούτα, τύπου Πάστα Φλώρα ή Φρουί Ζελέ, «ανέβηκε ψηλά» για λίγη ώρα μια ανάρτηση. Υποτίθεται ότι ήταν το κείμενο του πατέρα ενός από τους δύο φοιτητές που έχασαν τη ζωή τους δηληριασμένοι από το μονοξείδιο του άνθρακα και όχι από την καύση του διοξειδίου του άνθρακα, όπως είπε χθες ο Αλέξης ο Τσίπρας. Το κείμενο απέδιδε ηθική αυτουργία στους αρχηγούς των κομμάτων της τρικομματικής κυβέρνησης και στον υπουργό Οικονομικών – και αποσύρθηκε ως «κείμενο του πατέρα» για να συμπεριληφθεί στη συνέχεια στην ύλη του σάιτ ως «κείμενο ενός πατέρα», άσχετου με τα πρόσωπα του δράματος αλλά βαθύτατα εξοργισμένου με το Μνημόνιο και τις πολιτικές του. Ως τέτοιο, συνεχίζει να κάνει καριέρα στο βαθύ Ιντερνετ.

    Το περιστατικό είναι ενδεικτικό ενός από τους τρόπους που γίνεται η αυτοαποκαλούμενη αριστερή αντιπολίτευση. Κοινωνιολογώντας, αποδίδει θανάτους, όπως αυτούς των παιδιών, στη φτώχεια που έφερε το Μνημόνιο, το οποίο θεωρεί ότι πρωτίστως ευθύνεται για την ύφεση (επίτηδες δεν σχολιάζω την, από την αντίθετη αφετηρία, χυδαία βλακώδη απόδοση του θανάτου των παιδιών στην ατομική ευθύνη τους).

    Εμπόριο του πόνου; Λειψανεμπόριο; Δεν είναι πρωτοφανές για την ελληνική κουλτούρα. Στις ήττες του «ένδοξου παρελθόντος» του έθνους, πάντα οι νεκροί λαμβάνουν τη διάσταση ηρώων. Αντίστοιχους ήρωες στο όνομα του λαού επιδιώκει να κάνει σημαία η ελληνική Αριστερά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/3/13 22:05

      Αν εδειχνες την ιδια ευαισθησια και οταν η Χρυση Αυγη και η Δεξια γενικοτερα εκανε σημαια της τους 3 νεκρους της Μαρφιν (και τους απεδωσε ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ και ανευ αντιλογιας στην καταραμενη αριστερα), τουλαχιστον θα ησουν συνεπης. Δεν το εκανες ομως...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/3/13 08:48

      Άσε τα σάπια 22:05

      Πρώτον, δεν έκανε η Χρυσή Αυγή σημαία της τους άτυχους της Μαρφίν, τα θύματα δλδ της παλαβής αριστεράς της "αντίσταστης". Τους έκαναν σημαία τους και μπράβο τους, σοβαροί σχολιαστές και σοβαρά κόμματα του συνταγματικού τόξου. Φάουλ πρώτο από τον ημιεπίσημο προπαγανδιστή του ΣΥΡΙΖΑ.

      Δεύτερον, εκείνο δεν ήταν ατύχημα. Ήταν άμεση δολοφονία. Όπως και αν κάποια πέτρα στο αρκάντια έβρισκε στο κούτελο κανέναν άτυχο που είχε πάει να ακούσει (ή και να γλείψει, γιατί όχι) τον ΠΑπανδρέου.

      Τρίτον, με τους Χρυσαυγίτες καμώνονταν τους αγανακτισμένους βασικά οι σΥΡΙΖΑΙοι, όλοι αντάμα, για "να ρίξουν την κακιά κυβέρνηση του μνημονίου σε κοινό μέτωπο".

      ΆΣε τα σάπια, βαριέμαι να γράφω, και πολύ σου είναι που στα λέω κι αυτά γκαιμπελίσκο του επιστημονικού προβοκατόρικου τρόλινγκ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος6/3/13 22:27

      1. σορρυ που σου χαλαω το ονειρο και την ονειρωξη, αλλα δεν ψηφισα Συριζα - μια αλλη φορα, ισως εισαι πιο τυχερος

      2. αν οι σχολιαστες που μας αναφερεις ηταν σοβαροι, θα ειχαν εστω και ενα (ΕΝΑ! οχι περισσοτερα ρε γμτ, δεν θελω περισσοτερα!) στοιχεια που να αποδεικνυουν τα λεγομενα τους - εκτος αν πιστευεις κι εσυ πως το ΠΑΣΟΚ σκοτωσε τον Μπακογιαννη, οπως πολλοι "σοβαροί σχολιαστές και σοβαρά κόμματα του συνταγματικού τόξου" με τον ιδιο ακριβως τροπο ελεγαν το '89

      3. για τη σχεση των ναζι με τους συριζαιους, μπορουν να σου πουν οι ιδιοι, καθως και το τί σκεφτονται να κανουν με τους συριζαιους - παντως γελιεσαι οικτρα αν νομιζεις πως θα πεις στον Παναγιωταρο "αδερφε εγω ειμαι ΠΑΣΟΚ!" και θα στη χαρισει

      4. κι εγω αρκετα ασχοληθηκα με τον κολαούζο του Ροκυ, του Λοκα και των λοιπων πορτιερηδων... αει τραβα στον Πυρηνα σου (Τεταρτη σημερα) να μιλησετε για την παλαβη αριστερα (κοινο στοιχειο της "ιδεολογιας" σας) και να τον παιξετε διαβαζοντας "Πρωτο Θεμα" - ετσι κι αλλιως εκει θα καταληξεις αργα ή γρηγορα

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.