13.3.13

Σκοτώθηκε αξιωματικός του στρατού σε πεδίο βολής στον Έβρο

Ένας αξιωματικός του στρατού έχασε τη ζωή του το πρωί της Τετάρτης 13 Μαρτίου κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες σε πεδίο βολής στην περιοχή του Έβρου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για πυροτεχνουργό που είχε το βαθμό του ανθυπολοχαγού ο οποίος σκοτώθηκε σε πεδίο βολής στα Λάβαρα.
Από την έκρηξη τραυματίστηκαν ένας ταγματάρχης και ένας επιλοχίας οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Όπως έγινε γνωστό οι δύο στρατιωτικοί έχουν τραυματιστεί ελαφρά και σύμφωνα με τους γιατρούς δεν κινδυνεύει η ζωή τους.
Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού επιβεβαιώνεται το ατύχημα χωρίς ωστόσο να διευκρινίζονται οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη. Όπως ανέφεραν επιτελείς αξιωματικοί το ατύχημα σημειώθηκε κατά τη διάρκεια προγραμματισμένων εργασιών καταστροφής πυρομαχικών στο συγκεκριμένο πεδίο βολής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.