17.3.13

Κύπρος ... καλή τύχη και ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ!!!


11 σχόλια:

  1. Ανώνυμος17/3/13 18:02

    Τα ίδια με το κούρεμα των καταθέσεων (μερική δήμευση - αναγκαστικό δάνειο) έλεγε και ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ με πρωτεργάτη το Γλέζο όταν του έλεγαν "τοποθετήσου πώς θα χρηματοδοτήσετε προσωρινά τις τρύπες που θα δημιουργηθούν με την αποκατάσταση μισθών και συντάξεων".

    Πιο σαφώς δεν γίνεται. Καταγέλαστη η προσπάθεια να το αποποιηθούν τα τσίρκουλα του στρατουλογλεζικού θιάσου. Πικρά βλέπουμε ότι την πολύ σωστή επισήμανση κάνει ο γελοίος πολιτικός κλόουν "είμαι πάντα σωστός και ενημερωμένος σαν δημοσιογράφος" Ντινόπουλος. Η κακή μας άποψη για αυτόν δεν αφαιρεί βέβαια την αξία των επισημάνσεών του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/3/13 13:18

      Μπορει να το "ειπε" ο πρωτεργατης ο Γλεζος, αλλα η Δεξια το εφαρμοσε στην Κυπρο. Κι εδω οταν ερθει η ωρα, η Δεξια θα (σου) το εφαρμοσει, μην ανησυχεις γι αυτο...

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος17/3/13 18:07

    Αν και έχει φάει πολύ ξύλο από το φασισμός και πολύ χημικό παρέα με τον άλλο εσχατόγηρο Γλέζο, ο δικός μας επιδεικνύει περιέργως εξαιρετική αντοχή. Εφάμιλλη του Γλέζου (που επίσης είναι ήρωας και ταλαιπωρημένος από τις δυνάμεις της αντίδρασης και του φασισμού. Πώς και δεν τους καθάρισαν του φοβερούς ήρωες του λαού οι Αμερικανοί και οι ΓΕρνμανοί όπως έκαναν με τόσους άλλους επικίνδυνους όπως τον Τσάβες; Μήπως γιατί η γελοιότητα στα γεράματά τους δεν είναι επικίνδυνη ή μήπως γιατί ακόμη παραπάνω είναι και χρήσιμη; Ή μήπως γιατί ποτέ δεν ήταν ετούτοι επικίνδυνοι για το σύστημα; Ζωή να έχουν πάντως. Θα μου κακοφαινόταν οι σεβάσμιοι αυτοί "αριστεροί" να έφευγαν από τη ζωή. Ας ζήσουν σαν φωτεινά παραδείγματα και ενεργοί πολίτες μέχρι τα 200 τους.

    Διαβάστε και αναρωτηθείτε για αυτά που λέω:

    Βελτιώνεται η κατάσταση της υγείας του μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη, που εισήχθη χθες στο Ιατρικό Κέντρο με αναπνευστική λοίμωξη.
    Όπως έγινε γνωστό από το στενό του περιβάλλον, ο κ. Θεοδωράκης νοσηλεύεται σε θάλαμο, ακολουθώντας την ενδεδειγμένη αγωγή, αλλά παρά τη βελτίωση, που παρουσιάζει η υγεία του, οι γιατροί κρίνουν σκόπιμο να παραμείνει στο νοσοκομείο την ερχόμενη εβδομάδα, προκειμένου να προστατευθεί από ενδεχόμενη ίωση.
    Πηγή: ΑΜΠΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/3/13 13:21

      "Πώς και δεν τους καθάρισαν του φοβερούς ήρωες του λαού οι Αμερικανοί και οι ΓΕρνμανοί" - μην τους αδικεις, και Μακρονησο τους εστειλαν τα τσιρακια τους οι Δεξιοι και θανατικες καταδικες τους φορτωσαν... προσωπικα πιστευω πως απο καθαρη κωλοφαρδια ζουνε και οι δυο...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος18/3/13 18:58

      Όλοι όσοι ασχολούνται με τα πολιτικά πολύ κωλόφαρδοι...

      Ακόμα κι αν είναι βασανισμένοι αριστεροί με φωτοστέφανο και license to ... bourdologein λόγω ταλαιπωρίας.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος17/3/13 19:42

    Η κυπριακή οικονομία θα καταρρεύσει αν δεν ψηφιστεί από τη Βουλή η απόφαση για το «τέλος επί των καταθέσεων» δήλωσε ο Χριστόφορος Πισσαρίδης, νομπελίστας και πρόεδρος του κυπριακού Εθνικού Συμβουλίου Οικονομίας.

    Τώρα άραγε θα καλέσουν οι Αυτιάς και Παπαδάκης τον ΚΑΘΗΓΗΤΑΡΑ ΝΟΜΠΕΛΙΣΤΑ στο πρωινάδικο να τα πει αυτά ή τα γλειψίματα "κ. Καθηγητά", "δεν το λέμε εμείς το λέει ο καθηγητής" κτλ αφορούσαν μόνο το Χρυσόγονο, τον Κατρούγκαλο, τον Κασιμάτη και το Μπέη (κατά τύχη "παραγωγικοί" συνταγματολόγοι της θεωρίας) άντε και κανέναν κομπλεξικό αρριβίστα Μητρόπουλο ή κανέναν στρατευμένο εμμονικό Τσακαλώτο.

    Μας είχαν φλομώσει 2 χρόνια επί Παπανδρέου στο "κακό το μνημόνιο, σωζόμαστε κι αλλιώς, το λένε οι καθηγητές"

    Αίντε να σας δούμε δημοσιογιουσουφάκια της φακής, θα τον καλέσετε σε εκπομπή ΤΟΝ καθηγητή;

    (για να μη συζητήσουμε για το Βενιζέλο που τον αποδομούσαν σαν πολιτικό χωρίς ποτέ να εστιάσουν στα σοβαρά στην καθηηγητιική του ιδιότητα, για την οποία άλλωστε τον είχε ξεχωρίσει ανάμεσα στους άλλους ρεμπεσκέδες ο Αντρέας και τον έβαλε στην πολιτική)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/3/13 13:23

      Ελα παραπονιαρη, ο Βενιζελος εχει τον Πρετεντερη να τον προμοταρει ηδη απο τις εκλογες του 2007 (τοτε ντε που ηθελε να φαει την καρεκλα του ΓΑΠ) - τί να κλασουν οι αλλοι δύο μπροστα του;

      Διαγραφή
  4. Μετά 38 χρόνια η Κύπρος είναι για δεύτερη φορά υπο κατοχή ξένων δυνάμεων.
    Αυτή τη φορά οι δυνάμεις κατοχής είναι η Τρόικα και οι «πολιτισμένες» βόρειε χώρες της Ευρώπης!
    Penhce

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος17/3/13 20:32

    Επισκεπτόμενος το Πακιστάν, τη χώρα όπου γεννήθηκε, ο λόρδος Αχμέντ (ο πρώτος μουσουλμάνος στον οποίο απονεμήθηκε τίτλος ευγενείας – επί κυβερνήσεως των Εργατικών, φυσικά...) έδωσε συνέντευξη, στην οποία απέδωσε σε εβραϊκή συνωμοσία εις βάρος του το γεγονός ότι το 2009 καταδικάστηκε σε φυλάκιση τριών μηνών επειδή σκότωσε έναν άνθρωπο με το αυτοκίνητό του, καθώς την ίδια στιγμή έστελνε μηνύματα από το κινητό του. Τον καταδίκασαν, είπε, εξαιτίας των πιέσεων που άσκησαν οι Εβραίοι στους οποίους ανήκουν οι εφημερίδες και τα τηλεοπτικά κανάλια. Πόσο μοιάζουμε με τους Πακιστανούς, ακόμη και στη ροπή μας να συνδυάζουμε τη μετάθεση των ευθυνών με τη συνωμοσιολογία! Ακόμη μία φορά επαληθεύεται το ρηθέν ότι, αν ο λαϊκισμός ήταν θρησκεία, η Ελλάδα θα ήταν Πακιστάν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος17/3/13 20:53

    Aφού οι Κύπριοι δεν μαθαίνουν και ακούν ανθρώπους σαν τον "οικονομολόγο" Μιχάλη Σαρρή, υπαίτιο σε μεγάλο βαθμό για την κατάσταση στη Laiki Bank, ο οποίος τους είπε ότι δεν θα πειραχθούν οι καταθέσεις, ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ.

    Να σημειωθεί ότι... η εν λόγω κυρία, συνελήφθη το 2011 σε gay party που διέλυσε η κυπριακή αστυνομία, με άκρως ταπεινωτικές και γραφικές φωτογραφίες στις εφημερίδες.

    Το Eurogroup, οι Σαρρήδες, οι Ραχόηδες, οι Μόντηδες, οι Στουρνάρηδες και οι Σαμαράδες φαίνεται να δίνουν ένα μήνυμα: αδερφές όλου του κόσμου ενωθείτε!

    Τους έχω νέα: εμείς οι παραδοσιακοί σεξιστές θα φροντίσουμε για την εξαφάνιση του είδους τους!!!

    Και το υπογράφω:

    ULI CHRIS._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος18/3/13 16:06

    ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ (OFF SHORE ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ) ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΟ (ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΩΝ ΛΑΩΝ (ΙΣΠΑΝΩΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΩΝ ΙΤΑΛΩΝ ΚΤΛ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.