18.3.13

Ο Αννίβας προ των πυλών!

Ζυγώνει η ώρα για το ληστρικό κράτος, που από τη μία φορολογεί τον κόσμο κι από την άλλη χαρίζει τα πρόστιμα σ’ αυτούς που περιλαμβάνονται στη λίστα Langarde. Και θα πρέπει να ξέρουν και οι δημόσιοι υπάλληλοι ότι δεν είναι άμοιροι ευθυνών. Γιατί δεν μπορεί να δουλεύεις για τον εχθρό μου και αυτόν που με κλέβει και να περιμένεις να γλιτώσεις όταν έρθω να του κάψω το σπίτι. Λογικό;
Δεν μπορεί ο εφοριακός υπάλληλος ή ο υπάλληλος της πολεοδομίας ή ο υπάλληλος της ΔΕΗ που εισπράττουν τα χαράτσια του κράτους (ασχέτως του μισθού τους) να υποστηρίζουν ότι το κράτος τους ανάγκασε να κάνουν κάτι που προσωπικά δεν ήθελαν.
Ούτε το όργανο της τάξης που χτύπησε διαδηλωτή ή πέταξε δακρυγόνο μπορεί να ισχυριστεί το ίδιο. Γιατί, όπως ξέρουμε και υποστηρίζουμε όλοι, ο άνθρωπος είναι ον με ελεύθερη βούληση. Δεν μπορεί, λοιπόν, από τη μία να του αποδίδουμε αυτήν την ιδιότητα και από την άλλη να δικαιολογούμε μια πράξη, γιατί δήθεν του επιβλήθηκε.
Αυτά είναι οξύμωρα και ομολογουμένως βγάζουν γέλιο. Όταν γίνει το μπαμ, ας μην περιμένουν τα όργανα του κράτους (οι υπάλληλοί του) να βρίσκονται στο πλευρό του εξεγερμένου κόσμου. Γιατί το κράτος εγκληματεί, κι αυτοί ουσιαστικά υποθάλπτουν τον εγκληματία.
Όταν, λοιπόν, αποδοθεί η πραγματική δικαιοσύνη (κι όχι αυτή που θέλει ο αρμόδιος υπουργίσκος) θα αποδοθεί προς όλους τους ένοικους του οίκου που λέγεται ελληνικό κράτος ή ελληνικό δημόσιο ή όπως θέλετε να το λέτε.
Να το έχετε στα υπ’ όψιν σας, γιατί δεν θα είναι πολύς καιρός από τώρα. Όπως είπα, η ώρα σιμώνει. Ο Αννίβας είναι προ των πυλών με το σπαθί ακονισμένο και ανυπόμονο. Κι όπως έχω πει ξανά, ένα λάθος που έκανε ο πατέρας μου και που εγώ δεν θα το κάνω είναι ότι γνωρίζω πλέον ότι το σπαθί ΕΙΝΑΙ ισχυρότερο από την πένα. Και θα το διαπιστώσετε κι εσείς στο προσεχές … ντοκιμαντέρ.
Και οι επόμενες γενιές θα ξέρουν ότι όταν ένα κράτος δεν σέβεται και δεν προστατεύει τον πολίτη (όπως πράττει π.χ. αυτό των Ηνωμένων Πολιτειών), αλλά αντίθετα τον έχει απέναντί του (όπως επιλέγει να κάνει το ελληνικό) κάποια στιγμή θα κληθεί να παλέψει μαζί του. Και, προσωπικά πιστεύω, θα ΧΑΣΕΙ. Και, με την
ευκαιρία, θα γεννοκτονηθεί κιόλας.
Γιατί δεν υπάρχει καμία ουσία στο να τιμωρεί κανείς τον υπαίτιο και να αφήνει το … σόι του να συνεχίζει το ίδιο έργο. Γιατί, φυσικά, ΑΥΤΟ είναι που κατέστρεψε την Ελλάδα. Η διαδοχή. Η όποια διαδοχή. Ανεξαιρέτως. Κι αν δεν συμφωνείτε, δεν πειράζει.
Λοιπόν, είστε έτοιμοι; Το πιο απίστευτο σενάριο έρχεται το 2013 στις οθόνες σας! Και θα μείνει αξέχαστο σ’ όσους θα είναι μαζί μας το 2014. Εντός ΚΑΙ εκτός Ελλάδος. Γιατί η Ελλάδα, μετά από πολλά χρόνια οπισθοδρόμησης, θα πρωτοπορήσει ξανά. Και θα κάνει όλον τον κόσμο να παραμιλάει.
Γιατί; Γιατί θα κυβερνηθεί ξανά από ΕΛΛΗΝΕΣ. Επιτέλους, έπειτα από 2.500 χρόνια…

Uli Chris

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.