6.3.13

Σύλληψη στην Ξάνθη για οπλοκατοχή και πλαστά χαρτονομίσματα

Συνελήφθη σε χωριό της Ξάνθης από αστυνομικούς ένας 37χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κυκλοφορία παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων και παράνομη οπλοκατοχή.
Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του 37χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι, μια γεμιστήρα και δύο χαρτονομίσματα των 50 ευρώ, αμφιβόλου γνησιότητας.
Από την αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι τα πλαστά χαρτονομίσματα, ο δράστης, τα προμηθεύτηκε από μια άγνωστη μέχρι στιγμής γυναίκα, και πραγματοποιούσε συναλλαγές μ’ έναν φίλο του σε καταστήματα της περιοχής, χρησιμοποιώντας συνολικά τέσσερα πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ.
Τα παραπάνω χαρτονομίσματα εντοπίσθηκαν από τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων και παραδόθηκαν στους αστυνομικούς.   
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από το Αστυνομικό Σταθμό Ευλάλου για την ταυτοποίηση των δύο αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών και την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.