7.3.13

Σύλληψη δύο γυναικών για ληστεία σε κατάστημα της Ξάνθης

Συνελήφθησαν στην Ξάνθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, δύο γυναίκες, ηλικίας 32 και 26 ετών (αδερφές), κατηγορούμενες για ληστεία. 
Οι δύο δράστιδες, το μεσημέρι της Τετάρτης 6 Μαρτίου, εισήλθαν σε κατάστημα της πόλης και ασκώντας σωματική βία στην 38χρονη ιδιοκτήτριά του, αφαίρεσαν δυο κοσμηματοθήκες που περιείχαν ασημένια κοσμήματα, αξίας 300 ευρώ.
Ακολούθως, μετά την κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων, εντοπίστηκαν άμεσα, από τους αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ, οι δύο αδελφές, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν οι αφαιρεθείσες κοσμηματοθήκες, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια του καταστήματος.
Η 38χρονη, η οποία τραυματίστηκε ελαφρά, μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης για παροχή πρώτων και αποχώρησε. Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την  προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.