13.3.13

Η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Αλεξανδρούπολη (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε σε βίντεο, όλη την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Αλεξανδρούπολη, όπου παρουσίασε το εθνικό αναπτυξιακό σχέδιο και τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος13/3/13 11:42

    Γειά σου ΗΓΕΤΗ μας

    Σωτήρα μας!!!!

    Είσαι ο πατέρας μας, τέρας μας, τέρας μας

    Είσαι η ελπίδα μας, ΠΗΔΑ μας, ΠΗΔΑ μας

    Μετά τον Μέγα Αλέξανδρο, ο επόμενος ΕΛΛΗΝΑΣ που θα σφραγίσει την ιστορία του Έθνους είσαι εσύ και οι λόγοι σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος13/3/13 11:59

    Ο παρακάτω θα μπορούσε να είναι ο Γλέζος της Γερμανίας (αλλά δεν ήταν...)

    Δεν κατέβασε καμιά σβάστικα. Τη φορούσε. Και έκανε το καθήκον του ως άνθρωπος. Όχι ως Γερμανός στρατιώτης. Αν και υπό μία έννοια, και η γερμανική του συνείδηση μάλλον σκεφτόταν σε τι παγίδα έριξε ο Χίτλερ τη Γερμανία, οπότε ΚΑΙ σαν γερμανός έκανε το καθήκον του.

    Πάντως βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γερμανίας για τον Α. Παπανδρέου Γερμανίας ΔΕΝ έγινε. Για να μετατραπεί αργότερα και πολύ όψιμα σε "τιμημένο" μαϊντανό αντισυστημικών συμβολισμών για να έχουν να γλείφουν ("ήρωας" κτλ) τα γερμανικά πρωινάδικα. Αν με ρωτάτε, αν και αγαπώ την πατρίδα μου και υποστηρίζω φανατικά Εθνική Ελλάδος, θα ήθελα να ανάψω ένα κερί στον τάφο του αν με πάει ο δρόμος. Με ειλικρίνεια παραδέχομαι ότι δεν μπορώ να πω το ίδιο για τον Γλέζο όταν είναι μακαρίτης. Ίσως φταίει η παλαβή αριστερά που τον ρούφηξε.

    Πέθανε ο τελευταίος επιζών της συνωμοσίας του φον Στάουφενμπεργκ
    Πέθανε σε ηλικία 90 ετών ο τελευταίος επιζών της γερμανικής ομάδας αξιωματικών που προσπάθησαν να δολοφονήσουν τον Αδόλφο Χίτλερ.

    Ο Εβαλντ-Χάινριχ φον Κλάιστ, πρώην υπολοχαγός του γερμανικού στρατού, ο οποίος έλαβε μέρος στη συνωμοσία για τη δολοφονία του Αδόλφου Χίτλερ το 1944, πέθανε σε ηλικία 90 ετών στο σπίτι του στο Μόναχο.
    Ο φον Κλάιστ ήταν μόλις 22 ετών όταν προσφέρθηκε να φορέσει γιλέκο με εκρηκτικά κατά τη διάρκεια μίας συνάντησης με τον Χίτλερ. Η συνάντηση δεν πραγματοποιήθηκε, αλλά λίγους μήνες αργότερα ο ίδιος διαδραμάτισε κεντρικό ρόλο στη συνωμοσία για τη δολοφονία του Χίτλερ.

    Ο Εβαλντ-Χάινριχ φον Κλάιστ επρόκειτο να είναι ο άνθρωπος που θα μετέφερε μία βαλίτσα γεμάτη εκρηκτικά σε συνάντηση με τον Χίτλερ, αλλά την τελευταία στιγμή άλλαξαν τα σχέδια και η βόμβα τοποθετήθηκε από τον συνταγματάρχη Κλάους φον Στάουφενμπεργκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.