29.3.13

Σπύρος Λυκούδης από Κομοτηνή: «Θα βγει σύντομα η χώρα από την ύφεση» (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην Κομοτηνή βρέθηκε την Παρασκευή 29 Μαρτίου, στο πλαίσιο της περιοδείας του σε πόλεις της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης, ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ Σπύρος Λυκούδης.
Ο κ. Λυκούδης, ο οποίος συνοδευόταν από τον βουλευτή του κόμματος Γεράσιμο Γεωργάτο και το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Κατερίνα Επιτροπάκη, είχε σειρά συναντήσεων με τους παραγωγικούς φορείς, συλλόγους και εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης στη Ροδόπη.
Στα πλαίσια της περιοδείας του, παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, όπου τόνισε την αναγκαιότητα των κυβερνητικών εταίρων να στηρίξουν την προσπάθεια ώστε «να βγει η χώρα από τον δύσκολο δρόμο που διανύει».
  
Παράλληλα ο Γραμματέας της ΚΕ της ΔΗΜΑΡ ανέφερε πως σ’ αυτήν την δύσκολη περίοδο για την Ελλάδα, «η χώρα κατάφερε να μείνει όρθια στην ευρωζώνη» και μ’ αυτήν την προοπτική «θα δούμε σύντομα και τις καλές πλευρές της πατρίδας που αφήσαμε στην άκρη». 
Ο κ. Λυκούδης μίλησε και για την «Ευρώπη των ανισοτήτων», όπως σημείωσε χαρακτηριστικά και επεσήμανε πως «ο πλούσιος ευρωπαϊκός βορράς αντιμετωπίζει τον φτωχό νότο, με πρακτικές σοκ και προσπαθεί να τον προσαρμόσει δημοσιονομικά, χωρίς να του δίνει την χρονική δυνατότητα».
Τέλος ο κ. Λυκούδης, αναφερόμενος στην ανάπτυξης της περιφέρειας, είπε ότι η ίδια πρέπει να επιβάλλει στο κεντρικό κράτος τις προοπτικές και τις πολιτικές αυτές και να πιέσει ώστε οι εκάστοτε κυβερνήσεις να γίνουν αρωγοί σ’ αυτήν την προσπάθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.