23.3.13

Με παρέμβαση Γιαννακίδη έτοιμη η πράξη εφαρμογής του Περιγιαλίου στην Καβάλα

Μία ιστορική ημέρα ήταν η Παρασκευή 22 Μαρτίου για την Καβάλα και κυρίως για την περιοχή του Περιγιαλίου, καθώς ο περιφερειάρχης έφερε κατά την επίσκεψη του στο Δημαρχείο την μερική κύρωση της πράξης εφαρμογής του σχεδίου Περιγιαλίου, απόφαση που περιμένανε δεκαετίες δεκάδες οικοπεδούχοι και ιδιώτες στην περιοχή.
Για μήνες η πράξη εφαρμογής κυκλοφορούσε στις υπηρεσίες της Περιφέρειας καθώς εκρεμούσαν δικαστικές αποφάσεις και αποφάσεις επιτροπών ώστε να ξεκαθαρίσουν οι περίπου 80 ενστάσεις που κατατέθηκαν με την παρουσίαση του σχεδίου.
Ο μεγάλος όγκος των ενστάσεων έχει ξεκαθαριστεί μετά τις πιέσεις του περιφερειάρχη Άρη Γιαννακίδη προς τις αρμόδιες επιτροπές και τους υπηρεσιακούς παράγοντες, ώστε πλέον να παραδίδεται η μερική κύρωση της πράξης εφαρμογής, καθώς απομένει ένα 15% να ξεκαθαριστεί μέσα από ενστάσεις που έχουν γίνει. Ωστόσο όλοι δηλώνουν αισιόδοξοι ότι σε δύο μήνες θα υπάρχει η πλήρης κύρωση της πράξης εφαρμογής κατά 100%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.