24.3.13

Ποιους ενόχλησαν τα κοινά σημεία επαφής ΣΥΡΙΖΑ και Ανεξάρτητων Ελλήνων

του Νίκου Βαβατσικλή
Στον σύγχρονο και άγριο καπιταλισμό, μπορείς να τα δεις όλα! Όπως ένα κόμμα της ριζοσπαστικής αριστεράς να προσεγγίζει και να προσεγγίζεται από ένα άλλο, της πατριωτικής δεξιάς.
Οι ηγεσίες του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων, συνομίλησαν σε μια σειρά σοβαρών, κρίσιμων ζητημάτων, με αφετηρία την αντιμετώπιση των αιτίων και παρενεργειών της σοβαρότατης κρίσης στην Κύπρο. Η συζήτηση αυτή έφερε τέσσερα κοινά σημεία επαφής.

10 σχόλια:

  1. Ανώνυμος24/3/13 15:50

    Η ανάλυση άρτζι μπούρτζι και λουλάς

    Θυμηθειτε απλά τον Ιούνιο τι έγινε με τις διερευνητικές

    Μετά από 3 χρόνια σκληρού (κατ΄αυτούς) μνημονίου τώρα θυμήθηκαν το ... αντιμνημονιακό μέτωπο;

    Εντελώς τζάμπα μαγκες και οι δύο και υπονομευτές της χώρας

    Και δεν αποτελεί δικαιολογία για τη ... σύμπραξη το ... διεφθαρμένο σύστημα. Μάλλον ως πρόσχημα είναι η συγκολλητική ουσία των σαλεμένων.

    Καλά και ο βαβατσικλής στην ανάλυσή του, ρηχός και προκατειλημμένος, αποσπασματικός και αμήχανος. Σιγά τον σχολιαστή. ΑΠοτυχημένος επαγγελματικά που αυτοβαφτίστηκε "δημοσιογράφος", "πολιτικός σχολιαστής" κτλ

    Παραμένει βέβαια καλύτερος από πολλά άλλα νούμερα που κατέχουν θέσεις τριγύρω μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος24/3/13 15:50

    Άντε και με τη χρυσή αυγή παιδιά, θα βγάλετε και κανονική πλειοψηφία!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/3/13 22:25

      ασ'το ψηλε... η χρυση αυγη εχει διαλεξει προ πολλου με ποιον θα παει - μη το ζοριζεις, γιατι καταντας αστειος

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος24/3/13 15:54

    Ο Μπερεζόφσκι, διαφωνών και επικριτής επί σειρά ετών του Βλαντίμιρ Πούτιν, πέθανε σε ηλικία 67 ετών στην κατοικία του κοντά στο Άσκοτ. Οι συνθήκες θανάτου του 67χρονου μεγιστάνα που είχε λάβει πολιτικό άσυλο στη Βρετανία είναι ασαφείς, ενώ υπάρχουν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ότι αυτοκτόνησε έχοντας χάσει μεγάλο μέρος της περιουσίας του.

    Ήταν ένας από τους πιο γνωστούς Ρώσους επιχειρηματίες και μέλος της ομάδας των αυτοεξόριστων πολέμιων του Πούτιν στο Λονδίνο και είχε σχέσεις με τον πρώην μυστικό πράκτορα Αλεξάντρ Λιτβινένκ, ο οποίος πέθανε από δηλητηρίαση με πολώνιο, μια ραδιενεργή ουσία, το 2006.

    Σύμφωνα με το ρωσικό δίκτυο Channel One, ο Μπερεζόφσκι βρέθηκε νεκρός στο μπάνιο στο σπίτι του στο Σάρεϊ. Είχε υποστεί οξύ καρδιακό επεισόδιο την περασμένη εβδομάδα.

    Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ, δήλωσε στο ρωσικό δίκτυο Vesti 24 ότι ο Μπερεζόφσκι είχε ζητήσει συγνώμη από τον πρόεδρο Πούτιν σε χειρόγραφη επιστολή που είχε στείλει στον ρώσο πρόεδρο πριν από περίπου δύο μήνες. Στην επιστολή του «παραδεχόταν ότι είχε κάνει λάθη για τα οποία ζητούσε συγνώμη από τον Πούτιν» από τον οποίο φέρεται να είχε ζητήσει να τον βοηθήσει να επιστρέψει στη Ρωσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος24/3/13 16:31

    Αν νομίζετε ότι ανακατεύοντας τα σάλια του Τσίπρα και του Καμμένου θα κερδίσετε ψηφοφόρους είστε πολύ γελασμένοι. Ξυπνήστε ρε και δείτε την πραγματικότητα. Δείτε τα πραγματικά προβλήματα του Έλληνα και όχι πως θα κερδίσετε τις θέσεις σας για να φάτε το μέλι. Σταματήστε τις κωλοτούμπες η εξουσία δεν είναι φαγοπότι. Έλεος πια!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/3/13 17:42

      και που να παμε για πες...στο πασοκ στην νδ ή στη δημαρ; αυτοι εχουν τελειωσει ολοι τους...οποτε γιατι ειμαι μαλακας εγω αν παω με αυτους; ψαχνω να βρω φως στην επομενη μερα...εσυ γιατι μου το απαγορεύεις; της κυβερνησης εισαι προφανως οποτε μετρας μερες και εσυ για να κρυφτεις. ελεος πια αφηστε τον κοσμο να παει αλλου βολεμενοι...θα χασετε την κουταλα; ντροπη σας νουμερα

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος25/3/13 15:49

    ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝΕ !!!!!!!!!!! ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ??????????????????? ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΙΣΟΥΝΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ (ΟΧΙ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ). ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ (ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ EUROGROUP) ΦΩΝΑΖΑΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ Η ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΜΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ. ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΑΝ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΠΙΟ ΠΛΑΤΙΑ). ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος25/3/13 16:00

    Θα κανουν μια καινουργια αρχη με παλια υλικα, ολοι αυτοι που ειναι τωρα σους Ανεξαρτητους Ελληνες ηταν μεγαλοστελεχη ή βουλευτες αλλων κομματων (περισσοτερο της ΝΔ αλλα και του ΠΑΣΟΚ). Αυτοι που ειναι στον ΣΥΡΙΖΑ ειναι χρονια εκλεγμενοι βουλευτες και καποια τωρα στελεχη του παλαιοτερα μεγαλοστελεχη του ΠΑΣΟΚ (μην πατε μακρυα κοιταξτε τον νομο μας). Πως θα κανουν μια νεα αρχη με μπαγιατικα υλικα? Μηπως θα πρεπει να ξεκινησουν απο τα υλικα και μετα να πανε στην καινουργια αρχη, μηπως το σκεφτηκαν λιγο αργα για την Ελλαδα? Και γιατι τωρα ολο αυτο εξαιτιας της Κυπρου? Ας ρωτησουν και τους Ελληνες την γνωμη τους γιάυτο που εγινε στην Κυπρο? Και γιατι να δωθουν 2 δις ευρω στους Κυπριους απο τους Ελληνες λες και τα εχουμε περισια, λες και η Ελλαδα δεν εχει μνημονιο και μαλιστα χειροτερο απο οτι ειχαν αυτοι την προταση πριν απο μια εβδομαδα. Πρωτα τα βρισκουμε στα οικονομικα Εθνικα κτλ και μετα συμβαδιζουμε, γαμος απο αναγκη ειναι αποτυχημενος απο την αρχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος27/3/13 10:10

    Την τακτική του «όχι», και μάλιστα χωρίς κανένα εναλλακτικό σχέδιο υιοθέτησαν οι Τσίπρας και Καμμένος.

    Γιατί σε ποια βάση μπορεί να χτίσουν το «μέτωπο» που αποφάσισαν;

    Τι κοινό μπορεί να έχει ένα κόμμα που θέλει να εμφανίζεται ως προοδευτικό και έτοιμο να κυβερνήσει, με το περιβόλι των «ΑΝΕΛ», την προπαγάνδα μισαλλοδοξίας και ψεύδους, τις διεθνείς συνωμοσίες, τους «υδατάνθρακες», ή την υιοθέτηση του δολαρίου ως εθνικού νομίσματος; Σοβαρότης υπό το μηδέν.

    Είναι φανερό ότι ο όμηρος της πασοκαρίας του προπερασμένου αιώνα Τσίπρας είναι πράγματι έτοιμος να συμμαχήσει και με τον διάβολο προκειμένου να κυβερνήσει. Αυτήν τη φορά ωστόσο ξεπέρασε τον εαυτό του. Ισως και τα όρια ανοχής των οπαδών και των συνεργατών του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος27/3/13 11:30

    Μη φοβάσαι μικρέ χοντρέ, για άλλον χοντρό δημοσιοκάφρο είναι η αποκάλυψη. Οχι και πως για σένα δεν έχουμε ράματα για τη γούνα σου αλλά δεν είναι του παρόντος. Οσο δεν συκοφαντείς καλά θα είμαστε και αγαπημένοι. Φάε τώρα τα πακέτα από τον Αρη και μη μιλάς πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.