23.3.13

Κατασχέθηκε αυτοκίνητο με 140.500 λαθραία τσιγάρα στην Ορεστιάδα

Έρευνες διεξάγονται από τις αστυνομικές αρχές για τον εντοπισμό και τη σύλληψη αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών, οι οποίοι μετέφεραν με φορτηγό αυτοκίνητο, 140.500 πακέτα λαθραίων τσιγάρων.
Συγκεκριμένα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας και της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκλήματος Ορεστιάδας, πραγματοποίησαν έρευνα σε φορτηγό αυτοκίνητο με βουλγάρικες πινακίδες, που βρισκόταν σταθμευμένο στο Ορμένιο Ορεστιάδας, εντός του οποίου βρέθηκαν 140.500 πακέτα λαθραίων τσιγάρων.
Τα παραπάνω πακέτα, τα οποία δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης, κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν στο Τελωνείο Ορεστιάδας, προκειμένου να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι για το Ελληνικό Δημόσιο.
Ενεργείται προανάκριση από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ορεστιάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.