21.2.13

Αντώνης Σαμαράς στην Wall Street Journal: «Σε 10 μέρες ξεμπλοκάρει η επένδυση χρυσωρυχείων στην Θράκη»

Σύμφωνα με χθεσινές ανακοινώσεις και με δημοσίευμα της Wall Street Journal, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς «διαβεβαίωσε τους Καναδούς της Eldorado, οι οποίοι βρέθηκαν στην Αθήνα μετά την επίθεση στις Σκουριές, ότι εντός 10 ημερών θα ξεμπλοκάρει η επένδυση στη Θράκη».
«Η Ελλάδα είναι μοντέρνα ευρωπαϊκή χώρα και θα προστατέψουμε με κάθε κόστος τις ξένες επενδύσεις», είπε ο κ. Σαμαράς και πρόσθεσε για τη συγκεκριμένη επένδυση στη Θράκη, πως «είναι μια επένδυση που θέλουμε πολύ και η όλη διαδικασία για την τελική έγκριση θα έχει ολοκληρωθεί εντός των επόμενων δέκα ημερών».
Όπως αναφέρει η εφημερίδα, η συγκεκριμένη επένδυση αναμένει το «πράσινο φως» εδώ και μήνες και αποτελεί ένα από τα τέσσερα ορυχεία χρυσού τα οποία έχει αποκτήσει η καναδική εταιρεία στην Ελλάδα τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος21/2/13 21:40

    ΓΟΥΣΤΑΡΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21/2/13 22:56

    Aντε να δούμε τα κυβερνητικά μαιμούνια βουλευτάδες και υπουργοί τι θα κάνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος22/2/13 00:46

    Επιτελους ελπιδα. Ειχαμε φλομωσει στα ψεματα με τα παλικαρια που εναντιωνονται!
    Αυτος ο γιαλαντζι αγωνιστης ο Παπαγεωργιου μαζι με το je t'aime του καταφεραν να σπειρουν μισος, παρανομια, συκοφαντια και υποκρισια στην περιοχη μας.
    Δεν μας ειπαν τι εχουν παθει μεχρι τωρα απο τα 2 ορυχεια που λειτουργουν ηδη στην Χαλκιδικη και παραγουν!
    Ποιος ξερει ποιος τους χρηματοδοτει τοσα χρονια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος22/2/13 00:51

    ΕΙΧΑΜΕ ΤΥΦΛΩΘΕΙ! ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟ! ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΞΕΦΡΕΝΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΟΡΥΧΕΙΟ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ! ΟΙ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΟΜΩΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΧΡΥΣΟΥ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ! ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ Ο ΛΑΜΠΑΚΗΣ! ΜΟΝΟ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΚΟΤΣΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΛΟΓΩ ΕΟΖ! Α ΡΕ ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΑ ΜΥΑΛΑ! ΣΤΕΝΟΜΥΑΛΟΙ! ΜΟΝΟ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος22/2/13 07:39

    ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ Κ.Κ. ΠΕΤΡΟΒΙΤΣ,ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ,ΓΚΙΟΥΜΟΥΣΙΔΗΣ ΚΑΙ Τ'ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΧΡΥΣΩΡΥΧΕΙΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ.ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.