21.2.13

Συμμετέχετε με τους Trelacademy στο Καρναβάλι της Ξάνθης

Η Dreamworks, το 2005 έκανε τα γυρίσματα μιας πολύ επιτυχημένης ταινίας, που έκανε αίσθηση στο χώρο του κινηματογράφου!!! Το 2008 γύρισε και τη συνέχεια αυτής. Το 2012 επανήλθε με τα γυρίσματα του «Μαδαγασκάρη 3 – Οι φυγάδες της Ευρώπης».

Καμία όμως από τις 3 προηγούμενες δεν είχε την τεράστια επιτυχία, που αναμένεται να έχει η νέα version από την trel@cademy.kom … «Μαδαγασκάρη 4 - Οι φοροφυγάδες της Ευρώπης!!!
Αυτό παραδέχονται μεγάλοι κριτικοί του Hollywood, καθώς και χιλιάδες μέλη και καρναβαλιστές που είχαν την τύχη να ζήσουν από κοντά, στιγμές με την trelacademy.kom. Γι’ αυτό λοιπόν μη μένετε απαθείς … ενεργοποιηθείτε, μασκαρευτείτε και βγείτε στους δρόμους!!! Η εμπειρία της συμμετοχής θα σας μείνει αξέχαστη!!!
Την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου στις 12.30 το μεσημέρι, θα γίνουν τα γυρίσματα του «Harlem shake by trelacademy.kom»!!! Σας περιμένουμε όλους. Οι στολές δίνονται Δευτέρα με Παρασκευή, από τις 20.00 μέχρι τις 22.00 στην Σχολή Χορού LET’S DANCE, Καβάφη και Κοσμίου 13. Τηλέφωνα επικοινωνίας: Αρσένης 6936-992247 και Σταύρος 6976-867807.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.