19.2.13

Οι «Μικροί Δημοσιογράφοι» στο Lobby της Δεκάρας

Την Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013, μία έκπληξη περίμενε το Lobby της Δεκάρας. Επτά μαθήτριες του 1ου Γυμνασίου Κομοτηνής, οι οποίες συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Μικροί Δημοσιογράφοι» ήρθαν στο στούντιο του Ράδιο Παρατηρητής και αντέστρεψαν τους δημοσιογραφικούς ρόλους.
Η Αναστασία Παπά, η Έλενα Σεραφείμ, η Αθανασία Αραμπατζίδου, η Χρύσα Σταμπουλή, η Ισιδώρα Παπαγιαννάκη, η Λία Γκαγκά και η Μαρία – Νεφέλη Νταντουρή, έκαναν ερωτήσεις τους Νίκο Βαβατσικλή και Θωμά Σταμούλη, γύρω από το επάγγελμά και την εκπομπή, τις οποίες απάντησαν με μεγάλη ευχαρίστηση, συμμετέχοντας μ’ αυτόν τον τρόπο κι αυτοί στο πρόγραμμα.
Οι «Μικροί Δημοσιογράφοι» ξεκίνησαν στα μέσα Οκτωβρίου 2012 και αποτελούν πρόγραμμα Αγωγής Σταδιοδρομίας, στο οποίο συμμετέχουν 30 μαθητές από όλες τις τάξεις του γυμνασίου. Σκοπός του, η απόκτηση πληροφοριών σχετικά με το  επάγγελμα και τις δεξιότητες του δημοσιογράφου.
Να σημειωθεί ότι οι επτά μικροί δημοσιογράφοι του 1ου Γυμνασίου, συνοδεύονταν στο στούντιο από τους υπεύθυνους καθηγητές του προγράμματος Ειρήνη Πίτατζη και Νεοκλή Λεμονίδη.
Ακούστε την συνέντευξη των Μικρών Δημοσιογράφων από το Lobby της Δεκάρας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.