27.2.13

Συνεδρίαση για τα ζητήματα του τουρισμού της Περιφέρειας ΑΜ-Θ

Την Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 11 το πρωί στην Κομοτηνή στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης  θα πραγματοποιηθεί συζήτηση για θέματα τουρισμού της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, στην οποία καλούνται οι πρόεδροι και τα μέλη των διοικητικών συμβουλίων των φορέων της τουριστικής αγοράς των Περιφερειακών Ενοτήτων της Θράκης.
Τα θέματα που θα τεθούν στην παρούσα συνεδρίαση είναι τα ακόλουθα:
  • Ενημέρωση θεμάτων προβολής μέσω του Ε.Σ.Π.Α.
  • Προτάσεις για άμεσες κινήσεις εν όψει των επόμενων εκθέσεων, στοχευμένες δράσεις (event).
  • Προτάσεις για την διοργάνωση αυτών των εκδηλώσεων (που και πότε)
  • Προτάσεις για δημιουργία ρεαλιστικών καναλιών επικοινωνίας με σκοπό τον σχεδιασμό, την παρακολούθηση, την εκτίμηση και τον επαναπροσδιορισμό των στόχων. 

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος27/2/13 15:42

    ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΜΙΛΑΜΕ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΡΟΔΟΠΗΣ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑΚΑ ΜΠΑΡΑΚΙΑ? ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ (ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ) ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ. ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΦΕΡΘΗΚΑΝ Η ΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑΙ. ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΑ ΑΒΔΗΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΜΜΟΛΟΦΟΥΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΟΛΤΑ. ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΚΟΝΤΙΝΟ ΣΤΗΝ ΜΟΛΥΒΩΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος28/2/13 00:38

    Santa Roza,και ξερο ψωμι/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος28/2/13 01:29

    Ο Πετρίδης καταστροφή

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.