24.2.13

Συνάντηση εργασίας Χατζηοσμάν με τον Πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ

Με τον Πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ, Λευτέρη Παπαγεωργόπουλο, συναντήθηκε ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ροδόπης, Αχμέτ Χατζηοσμάν. Η συνάντηση υπήρξε συνέχεια των επαφών και συσκέψεων που πραγματοποίησε ο βουλευτής στην Κομοτηνή με τους εργαζομένους της κλινικής «Άγιος Γεώργιος».
Ο βουλευτής έθεσε στον Πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι εξαιτίας του γεγονότος ότι παραμένουν απλήρωτοι για διάστημα 26 μηνών, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στον σημαντικό ρόλο της κλινικής στην τοπική κοινωνία της Θράκης και ζήτησε τη συνδρομή του Προέδρου για την στήριξη και την ουσιαστική ενίσχυση των εργαζομένων με την καταβολή των δεδουλευμένων τους.
Στο τέλος της συνάντησης συμφωνήθηκε από κοινού να υπάρχει ένας συνεχής δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης για τις κινήσεις όλων των εμπλεκομένων πλευρών, ενώ υπήρξε διαβεβαίωση από την πλευρά του Προέδρου για καταβολή των οφειλών του μηνός Αυγούστου 2012 του Οργανισμού προς την κλινική εντός της ερχόμενης εβδομάδας.

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος24/2/13 17:04

    Πάλι κοροϊδία ο Χατζηοσμάν...

    Και υπάρχουν ντόπια ούφο (χριστιανοί και μουσουλμάνοι) που ψαρώνουν από τις ... παρεμβάσεις του.

    Κρίμα. Τέτοιοι τελικά μας αξίζουν!!!!

    Φωτογραφία, μια εκφώνηση μίας συνηθισμένης είδησης, εκδήλωση τζάμπα ενδιαφέροντος χωρίς τίποτα χρήσιμο σαν βοήθεια στην όποια υπόθεση κτλ.

    Καθυστερημένοι είμαστε στα πάντα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/2/13 20:57

      ρωτα τον Μαρουδα ποσες φορες νοιαστηκε ο Χατζηοσμαν για τον Αγ.Γεωργιο...καθε βδομαδα ετρεχε γι'αυτους τους ανθρωπους μαζι του..και ναι εννοειτε οτι εισαι καθυστερημενος!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/2/13 22:18

      γιαυτό έκλεισε στο τέλος και μείναμε άνεργοι, ρώτα εμάς οχι τους υποτακτικούς του μας έκαμναν πάσα στον κάθε χατζηοσμαν για να μας δουλεύει παρατείστε πια την κορόιδα

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος25/2/13 09:21

      Για τον 20:57 περιττεύει οποιοδήποτε σχόλιο. Επιβεβαιώνει άθελά του το κοροϊδιλίκι της ανούσιας γύρας των Χατζηοσμανοτέτοιων για να δείξουν ότι "τρέχουν" και ότι "ιδρώνουν" βγάζοντας φωτογραφίες και "ζητώντας ενημέρωση" και "εκδηλώνοντας ενδιαφέρον για λύσεις". Ο Ερτζάν αν και ανώριμος στα νέα του καθήκοντα, χίλιες φορές πιο σεμνά και πιο ουσιαστικά αντιμετώπισε το θέμα, όσο μπορει να αντιμετωπιστεί ένα θέμα μιας ιδιωτικής εταιρείας που δεν βγαίνει και κλείνει.

      Απλά γράφω που γράφω το σχόλιο να ρωτήσω κάτι; Ο Χατζηοσμάν στις εκλογές για συνέδρους ψήφισε ή επειδή έχει "ανεξαρτητοποιούμαι-αν-δεν" γινάτι, βρήκε πρόσχημα να μην ψηφίσει; Καμιά βόλτα θα έκανε πάλι.

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.