8.2.13

Έναρξη Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών στον Σύλλογο «Περπατώ»

Στα πλαίσια της συστηματικής συνεργασίας του Συλλόγου «Περπατώ» με το Τμήμα Κοινωνικής Διοίκησης του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, ξεκίνησε αυτήν την εβδομάδα η πρακτική  άσκηση των φοιτητών της κατεύθυνσης της κοινωνικής εργασίας. Η πρακτική άσκηση είναι προσανατολισμένη σε δύο άξονες:
  • Υποστήριξη των μελών: επαφή με τα μέλη, ενεργοποίησή τους, δημιουργία ομάδων, ανταπόκριση στα αιτήματα, εντοπισμός και ικανοποίηση αναγκών, επαύξηση των δημιουργικών τους δυνάμεων  και της συμμετοχικότητάς τους, επανένταξη και κοινωνικοποίηση των μελών και των οικογενειών τους. 
  • «Περπατώ» και κοινωνία: συνεργασία με τοπικούς, κρατικούς και ευρωπαϊκούς φορείς, δράσεις ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης, διοργάνωση σεμιναρίων- ημερίδων, δυναμική διεκδίκηση προσπελάσιμων χώρων στην πόλη της Κομοτηνής. 
Οι φοιτητές που συμμετέχουν στην πρακτική άσκηση είναι οι Δήμητρα Δημοσκάκη (3ο έτος), Χρυσάνθη Μπάρμπα (3ο έτος), Παναγιώτης Αμερικάνος (4ο έτος), Χρήστος Καμπούρης (4ο έτος), Στυλιανή Φαρμάκη (4ο έτος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.