20.2.13

Παρέμβαση Χατζηοσμάν για τις μεταγραφές φοιτητών

Ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ροδόπης, Αχμέτ Χατζηοσμάν, κατέθεσε ερώτηση προς τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο, με θέμα την έναρξη υποβολής αιτήσεων μεταγραφών για την ακαδημαϊκή χρονιά 2012-2013. Ακολουθεί το κείμενο της ερώτησης.
«Βρισκόμαστε στην αρχή του β’ ακαδημαϊκού εξαμήνου και παρά την ψήφιση των σχετικών διατάξεων για τις μεταγραφές πρωτοετών φοιτητών, παρά τις δηλώσεις για έναρξη υποβολής αιτήσεων μεταγραφής την 1η Φεβρουαρίου, οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές και οι οικογένειές τους αναμένουν με αγωνία την έναρξη υποβολής αιτήσεων.  

Επειδή δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση σχετικά με την ακριβή ημερομηνία έναρξης υποβολής αιτήσεων μεταγραφών,

ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο κος ΥΠΟΥΡΓΟΣ:

Πότε αναμένεται η έκδοση της σχετικής υπουργικής απόφασης για την έναρξη υποβολής αιτήσεων μεταγραφών των ενδιαφερόμενων φοιτητών;



Ο ερωτών βουλευτής,

Αχμέτ Χατζηοσμάν».

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος21/2/13 08:49

    Ερώτηση για τις εντυπώσεις και μόνο. Επικοινωνιακή ρουτίνα των επαρχιωτών βουλευτών.

    Θα μπορούσε να είναι μια απλή δήλωση. Γίνεται κοινοβουλευτική ερώτηση που από τη φύση, τη διατύπωση και τις διαδικασίες δεν χωρά απάντηση. Μόνο και μόνο για να δείξει ότι ο "ανεξαρτητοποιούμαι και θα δείτε εσείς" Χατζηοσμάν είναι κανονικός βουλευτής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21/2/13 12:08

    Η βλακεία και η αρχοντοαμορφωσιά αποτελούν δικαίωμα.
    Σωστό και δεν έχω καμιά πρόθεση να το αμφισβητήσω - στη χώρα μας άλλωστε συγκαταλέγονται στα θεμελιώδη δικαιώματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος22/2/13 01:37

    Αθάνατη επαρχία!!! Προύχοντας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος22/2/13 08:56

    Μας την έκατσε ο Σαμαράς με το χρυσό. Τώρα θα πάψει η πλάκα με τον "θα-ανεξαρτητοποιηθώ-αν-δεν" Χατζηοσμάν γιατί θα αρχίσει το πανηγύρι των ντόπιων παραγόντων "θα-παραιτηθούμε-αν-προχωρήσετε-το-χρυσό".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.