17.2.13

Ισόπαλος ο Πανθρακικός στα Γιάννενα

Μετά από ένα κακό παιχνίδι, ΠΑΣ Γιάννινα και Πανθρακικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα (0-0) στο γήπεδο των «Ζωσιμάδων», για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα.
Τα πολλά λάθη και από τις δύο πλευρές κυριάρχησαν στο α’ ημίχρονο, σ’ ένα μετριότατο ματς. Οι γηπεδούχοι διατήρησαν την κατοχή της μπάλας, όμως ο Πανθρακικός έπαιξε πιο οργανωμένα και ήταν αυτός που είχε και την ευκαιρία στο 31΄ να ανοίξει το σκορ, όμως το σουτ του Μουνάφο από καλή θέση, έφυγε άουτ.
Ανάλογο ήταν το σκηνικό και στο β’ ημίχρονο, με τη βροχή να κάνει ακόμη πιο δύσκολη την κατάσταση.
Κακό ποδόσφαιρο, ελάχιστες καλές φάσεις και τον Πανθρακικό να χάνει και πάλι σημαντική ευκαιρία, όταν στο 71' ο Φεγκρούς (που πήρε τη θέση του τραυματία Ταμπάση) απέκρουσε εξ επαφής την προβολή από κοντά του Παπαδόπουλου. Τα τελευταία λεπτά κύλησαν χωρίς κάτι το ιδιαίτερο κι έτσι οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τους βαθμούς.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Χριστόπουλος): Ταμπάσης (49' Φεγκρούς), Πάντος, Λίλα, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Μιχαήλ, Γιάκος (70' Βίλα), Τσουκαλάς, Γεωργίου (83' Νικλητσιώτης), Κοροβέσης, Ίλιτς.
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Παύλος Δερμιτζάκης): Βρονταράς, Βαϊρουά (59' Καστσελάν), Παπαδόπουλος, Λουσέρο, Σερφά, Ντιόγκο (80' Μελίσσης), Μουνάφο, Τζάνης (86' Μίνγκας), Μπαϊκαρά, Σαρακατσάνος, Λαδάκης.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος18/2/13 11:31

    Επισημη σημερινή βαθμολογία

    Πανθρακικός 26
    Παναθηναϊκός 26
    ΑΕΚ 26
    Πανιώνιος
    Αρης 22

    Θέλω να το βλέπω και να το χορταίνω!!!!

    Κι να βοηθούσε και λίγο κι ο Χατζηοσμάν (καμιά απειλησούλα για καμιά ανεξαρτητοποιησούλα;) μπορεί και να ήμαστε δεύτεροι πίσω από τον έτσι κι αλλιώς πρώτο Ολυμπιακό (μην θέλουμε και πρωτιά...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος18/2/13 16:46

    Τη Μπάγερν όμως θα τη συντρίψουμε!!!

    Άντε, πότε θα μας τη φέρουν;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.