2.2.13

Συνομωσία Πυρήνων … της ΝΔ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η πατρίδα, δεν υπάρχει αμφιβολία ... θα σωθεί από τον Αντώνη Σαμαρά και την παρέα του. Και όχι μόνο θα σωθεί από τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τις κυβερνητικές του επιλογές η πατρίδα, αλλά και η κυβέρνηση θα κερδίσει τη μάχη της επικοινωνίας.

 Άλλωστε ο Σίμος Κεδίκογλου ο οποίος έχει αναλάβει να «πυροβολεί» τον ΣΥΡΙΖΑ και τις θέσεις του, έχει θητεύσει σε μεγάλα δημοσιογραφικά σχολεία.
Παρακολουθείστε το video με το ξεκίνημα του σημερινού κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου από το τηλεοπτικό Show της Ρούλας Κορομηλά Bravissimo. Ο Σίμος Κεδίκογλου προετοιμαζόταν από τότε για να κυβερνήσει και να κρίνει τις πολιτικές θέσεις της Αριστεράς.  
Το θέμα όμως είναι άλλο! Τότε ο Σίμος Κεδίκογλου «έκρινε» στην εκπομπή της Ρούλας και την Άννα Βίσση, φλογερό φλέρτ και καψούρα του πρωθυπουργού στην δεκαετία του ’80!!! Οι κριτικές ήταν πολύ καλές τότε, με αποτέλεσμα ο Σίμος Κεδίκογλου, λίγο καιρό μετά να μπει στις εκλογικές λίστες του κόμματος. Το πιάσατε το υπονοούμενο ε; Συνομωσία Πυρήνων της ΝΔ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.