5.2.13

Ετοιμάζουν δεύτερο ψηφοδέλτιο από το χώρο της ΝΔ στο Δήμο Αλεξανδρούπολης

Θέλουν να «χτυπήσουν» πολιτικά, τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη και ετοιμάζουν δεύτερο ψηφοδέλτιο μέσα από τον χώρο της ΝΔ. Η αιτία, να χαθεί πάση θυσία από την συντηρητική παράταξη ο Δήμος, ασχέτως αν ο Δήμαρχος ανήκει … σ’ αυτήν!

Οι πολύ καλές πληροφορίες μας, αναφέρουν πως ήδη έχουν γίνει κρούσεις σε διάφορα στελέχη και ορισμένοι βλέπουν με καλό μάτι αυτή την προοπτική. Πίσω από αυτή την κίνηση, βρίσκονται οικονομικά συμφέροντα της περιοχής τα οποία κατέχουν θεσμικό ρόλο και σε συνεργασία με άλλους παράγοντες κινούνται υπογείως (προς το παρόν) προς αυτή την κατεύθυνση.
Ενοχλεί ο Βαγγέλης Λαμπάκης και είναι φανερό! Τόσο με την στάση ενάντια στην επένδυση των Χρυσωρυχείων στον Έβρο, όσο και με την στάση του και τις δηλώσεις του απέναντι σε ΜΜΕ.
Βέβαια, από αυτήν την κατάσταση πάει να καρπωθεί επιτυχίες η άλλη πλευρά … του κέντρου, η οποία όπως μαθαίνουμε θα έχει βαρύ πυροβολικό στο δρόμο προς τις δημοτικές εκλογές για το Δήμο Αλεξανδρούπολης.
Σύντομα θα γράψουμε ονόματα…

12 σχόλια:

  1. Ανώνυμος6/2/13 00:13

    Είναι πολύ νωρίς για δάκρυα που λέει και το τραγούδι. μάλλον πέρνει παράταση η θητεία ολων μέχρη τον Νοέβριο του 2015! δεν αφήνει η τρόικα βέβαια λένε αλλά άμα τους πούνε ότι θα χάσουν την μπάλα άμα γίνουν όλες οι εκλογές μαζί τότε να δειτε πωσ θα συμφωνήσει και η τρόικα νύχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/2/13 07:41

      Επειδή το θέλει το ΠΑΣΟΚ οι εκλογές να γίνουν το 2015 νομίζεις ότι θα γίνουν?Για τόσο μαλάκα περνάς τον Σαμαρά?Για ρώτα και τον κολλητό σας τον Στυλιανίδη τον σχεδιασμό του υπουργείου

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος6/2/13 07:24

    ΤΟΨΙΔΗΣ. ΩΧ ΛΑΘΟΣ. ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/2/13 10:02

      Ρ.Ν, Ρ.Ο, Κ.Σ, Α.Φ, Φ.Δ, Χ.Δ, Γ.Π,......ΩΧ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑ. SORRY.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/2/13 10:07

      Ας μην είμαστε αφελείς. Όποιο ΜΜΕ πάει να του κάνει κριτική το πυροβολάει. Με ασφαιρα βέβαια πυρά γιατί δεν έχει έργο να επιδείξει. Αλλοιώς όλοι θα τον στήριζαν.
      Η ΔΕΛΤΑ, Η ΓΝΩΜΗ είναι οι πρώτοι που ακούν τα κακαρίσματα. Τελευταία έγινε αυστηρότερος και ο MAXIMUM FM. Όπου νάναι θα τα ακούσει και αυτός.

      Πιο καυστικός απ όλους όμως είναι ο SFERIKOS. Χα χα χα χα χα. Γαργαλίστηκα.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος6/2/13 09:26

    Το θέμα δεν είναι ποιος θα είναι τώρα, ποιος θα είναι μετά.... θα ενώσει ξανά, θα είναι αυτός που θα φέρει την δεξιά παράταξη και πάλι μπροστά....θα είναι ο ο ο ο Σταυράκογλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος6/2/13 09:56

    Σε σωστή κατεύθυνση οι πληροφορίες! Ετοιμάζεται και κεντροαριστερή κίνηση με καλή διείσδυση στον χώρο της ΝΔ.
    Ο Λαμπάκης PIAZZA έμαθε το ποίημα να λέει ότι τον πολεμούν για τον Χρυσό! Προσπαθεί να αποπροσανατολίσει τον κόσμο για να ξεχνάνε τις αμέτρητες λανθασμένες επιλογές και γκάφες του.
    Ο κόσμος καίγεται και ο Λαμπάκης ήθελε να αγοράσει καράβι για να "βουλιάξει" μαζί με το ΣΑΟΣ στο οικονομικό αδιέξοδο. Του φωνάζανε οι λογικοί ότι η ακτοπλοία στην Ελλάδα καταστρέφεται, ότι ο Νόμος δεν το επιτρέπει, ότι δεν είναι βιώσιμη επιλογή. Όλοι είμασταν ηλίθιοι και αυτός ο έξυπνος. Φωτοβολίδες και λαικισμοί. Τώρα του φταίει ο Στυλιανίδης. Στου κουφού την πόρτα μην χτυπάς πλέον. Χτύπα στου διπλανού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος6/2/13 09:59

    ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟ FORUM ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΣΩΖΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΛΑΜΠΑΚΗ.
    ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.
    ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟΝ ΒΙΟΑΓΡΟ.
    ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟ JESSICA ΚΑΙ ΤΑ 10 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ.
    ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ ΚΤΕΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΟΣΕ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ.
    ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/2/13 14:28

      ΤΑ 10 ΕΚΑΤ ....ΞΕΧΝΑΤΑ !!!! ΤΟ ΧΑΣΑΝΕ ΤΑ ΣΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΛΑΜΠΑΚΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΣΤΟΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΙΚΟΠΕΔΟ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΤΕΛ ΤΙ ΕΓΙΝΕ???????

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος6/2/13 11:59

    Παιδιά το άρθρο το έγραψαν τα τσιρακια του Λαμπακη για έχει χάσει την μπάλα και δεν ξέρει πως να το μαζέψει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος6/2/13 14:27

    ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΨΙΔΗΣ ΜΕ 3000 ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΤΗΝ Μ.............. ΝΤΟΛΤΣΕ ΒΙΤΑ!!!! ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΑΜΠΑΚΗΣ, ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Σ............. ΣΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Η ΙΔΙΑ Σ............. ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος7/2/13 16:03

    KOYRTHS XRHSTOS O NEOS DHMARXOS!!!!! AYTON ETOIMAZOYN APO ND, PASOK, SYRIZA KLP
    LAMBAKHS TELOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.