26.2.13

Γιώργος Πεταλωτής: «Λείπει η πραγματική συζήτηση στο ΠΑΣΟΚ»

Για όλους και για όλα μίλησε στο Lobby της Δεκάρας, ο πρώην υπουργός Γιώργος Πεταλωτής. Ο κ. Πεταλωτής, αναφερόμενος στην εξαγγελία του πρωθυπουργού ότι θα δοθεί η αδειοδότηση στα Χρυσωρυχεία για εξόρυξη χρυσού στο Πέραμα του Έβρου, δήλωσε πως είναι αντίθετος σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο και εξέφρασε την στήριξη του στον αγώνα της κοινωνίας ενάντια στην επένδυση.
Επίσης σχολίασε την εκλογική διαδικασία στη Ροδόπη για την ανάδειξη των συνέδρων, καθώς και τον προσυνεδριακό διάλογο, σημειώνοντας πως «λείπει η πραγματική συζήτηση στο ΠΑΣΟΚ».
Ο πρώην υπουργός μιλάει ακόμα για την μειονότητα και τις εκλογικές τις συμπεριφορές, για την κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου στην οποία ήταν κι αυτός μέλος, ενώ τέλος αποκαλύπτει και τα σχέδια του για το πολιτικό του μέλλον.

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος26/2/13 09:55

    Γι’ αυτό το λόγο απείχα από τις τελευταίες εσωκομματικές εκλογές για πρώτη φορά για την ανάδειξη των συνέδρων.
    ‘Έστω ένας σύνεδρος να μου πεί την τεκμηριωμένη πρότασή του για το μέλλον της Ελλάδας και των Ελλήνων, δηλαδή παιδική χαρά με μεγάλα παιδιά είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/2/13 11:10

      Δεν είναι κακή η τακτική. Αποδεκτή και ευεξήγητη. Ωστόσο μήπως όλοι να σκεφτομασταν να ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΜΕ κάτι πιο υγιές με την ΕΝΕΡΓΟ συμμετοχή μας αντί της εκδήλωσης απραξίας και δυσαρέσκειας; Δεν μπορεί. Μέσα στο πασοκικό νεκροταφείο ή την παιδική χαρά (όπως το πάρει κανείς) έστω και μία ή δύο καλές θετικές περιπτώσεις ίσως αξίζουν να επιβραβευτούν. Συμμετοχή έστω και για αυτοσυντήρηση κάποιου τίτλου ΠΑΣΟΚ στα πολιτικά πράγματα για να μην παίζουν ολομόναχοι οι υπόλοιποι ανάξιοι, επικίνδυνοι και κωλόφαρδοι του πολιτικού συστήματος.

      Θα μου πεις όμως από την άλλη, γιατί να δηλώσω παρών; Για να πανηγυρίζει εναντίον της εσωκομματικής αντιπολίτευσης ο "πολύς" Κουκουλόπουλος; Για να κορδώνεται ο Μανανάς; Για να νομιμοποιείται η Μπίτσιου-Μανανά Λασκαρίνα;

      Εμ είναι κι αυτό ένα ερώτημα πολύ δύσκολο να απαντηθεί... Από την άλλη όμως να αφήσουμε άλλους να χαίρονται με τα χάλια μας;

      Τι να πεις.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος26/2/13 15:38

    Τα ονόματα των συνέδρων από Έβρο θα μας τα βγάλεις piazza; γιατί στον έβρο κανείς δεν φιλοτιμήθηκε να ενημαρώσει τον κόσμο. τουλάχιστον μια που εσύ έχεις ενημέρωση αντε βγάλτα και τα 33 ονόματα να ξε΄ρουμε όπως ξέρουμε της ροδόπης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος26/2/13 16:26

    Δυσκολα να κανει πισω η συγκυβερνηση για το θεμα του χρυσου! Μεχρι στιγμης αυτη η συγκυβερνηση δειχνη πως δεν σηκωνει μυγα στο σπαθι της επομενως σε μερικα θεματα καλο ειναι να μην γινεται πολιτικη.Γιατι κανενας δεν θα μπορεσει να ανατρεψει τον χρυσο ιυτε εσυ Γιωργο ουτε ο Γιανακιδης ουτε κανενας πολιτικος της θρακης.Καλα κανεις και εισαι υπερ τις αγανακτησεις του κοσμου αλλα πλεον το αποτελεσμα μετραει.Οταν θα ερθει εκεινη στιγμη το μονο που θα κανουν ολοι ειναι να βγαλουν ενα δελτιο τυπου "εκφραζω την αντιθεση μ κ.λ.π" και απο κατω ολοι οι υποστηρικτες σας θα σας χειροκροτανε.Στο ιδιο εργο θεατες ειμαστε μια ζωη! Δεν μπορει να αλλαξει τιποτα σ'αυτην την περιοχη,μας μαθατε ετσι θα συνεχησουμε ετσι και εμεις και τα παιδια μας.Θα κλεινουμε το στομα μας και θα λεμε μπραβο στα πρωτοσελιδα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος26/2/13 18:54

    Μπορεί να λείπει η συζήτηση αλλα θα είναι παρόντα τόσα (εκλεγμένα βέβαια) φρούτα. Αυτό πού το βάζεις κ. Πεταλωτή; Θα διασκεδάσετε στο συνέδριο... Να ξέρεις: η πλειοψηφήσασα από τη Ροδόπη κ. Μπίτσιου-Μανανά, ήδη ετοιμάζει το λόγο-παρέμβασή της. Και ξέρεις πού στηρίζω την πρόβλεψή μου για σφοδρή ιλαρότητα στο συνέδριο; Ότι ο λόγος της κ. Μπίτσιου-Μανανά Λασκαρίνας θα είναι πολύ καλύτερος από πολλούς άλλους!!!

    Θα λείπει μάλλον κι ο Παπανδρέου. Τι να πεις. Τι να πεις.

    Πολλά θα λείπουν, και συμφωνώ Γιώργο Πεταλωτή ότι ένας από τους βασικούς λόγους που θα λείπουν είναι η ελλιπής προσυνεδριακή διαδικασία και η έλλειψη στίγματος για το δέον γενέσθαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος26/2/13 18:55

    Βρε 26/02/2013 11:10 πολύ με μπέρδεψες. Άρχισες με έναν συλλογισμό που μου έφερε ενοχές, επειδή δεν συμμετείχα και στη συνέχεια το πήγες αλλού. Τους τα είπες, δηλαδή. Αυτό επεδίωκες; Από καθοδηγητής, που αυτό δεν είναι κακό, είναι μια τίμια τοποθέτηση, που δημιουργεί προϋποθέσεις διαλόγου και ανταλλαγής απόψεων, κατάντησες δυστυχής απορημένος. Τώρα τα παίξαμε και εμείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.