26.2.13

Αποχωρούν οι αγρότες της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης από τα μπλόκα

Αποχωρούν από τα μπλόκα της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης οι αγρότες, μετά από ένα σχεδόν μήνα αγωνιστικών κινητοποιήσεων. Όσοι συντάσσονται με το Πανελλήνιο Συντονιστικό Όργανο των αγροτών – που «μετρούσε» 22 μπλόκα σε όλη την Ελλάδα - είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν τη σταδιακή αποχώρησή τους.
Οι αγρότες σε Δράμα και Καβάλα αποχωρούν από τα μπλόκα, που είναι στην εθνική οδό Καβάλας - Δράμας, στο ύψος της κοινότητας Λυδίας, στον κόμβο της Χρυσούπολης, επί της Εγνατίας οδού, στη Μαυρολεύκη, στη διασταύρωση Κοκινογείων και στο ύψος Οχυρού, στο Κάτω Νευροκόπι.
Αντίστοιχο είναι το σκηνικό και σε Έβρο και Ροδόπη, με τους αγρότες να συνεχίζουν την αποχώρησή τους από τα μπλόκα στις Φέρες, στον κόμβο Καλλίστης, επί της εθνικής οδού Κομοτηνής - Ξάνθης και στο τελωνείο των Κήπων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.