26.2.13

Προσλήψεις στα νοσοκομεία της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Την πρόσληψη επικουρικού προσωπικού (νοσηλευτικό και παραϊατρικό) στα νοσοκομεία της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας. Συγκεκριμένα, θα προσληφθούν 777 εργαζόμενοι σε όλη την Ελλάδα, εκ των οποίων οι 36 σε νοσοκομεία της Περιφέρειας μας.
Σύμφωνα με την κοινή υπουργική απόφαση του Υπουργού Υγείας Ανδρέα Λυκουρέντζου και του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα, 70 θέσεις εγκρίθηκαν στην 4η Υγειονομική Περιφέρεια, συνολικού προϋπολογισμού 1.171.279 ευρώ.
Αναλυτικότερα, στο νοσοκομείο Καβάλας θα προκηρυχτούν 8 θέσεις, στο νοσοκομείο Δράμας 5 θέσεις, στο νοσοκομείο Ξάνθης 2 θέσεις, στο νοσοκομείο Κομοτηνής 7 θέσεις, στο νοσοκομείο Έβρου (μετά την συγχώνευση του) 14 θέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.