8.2.13

Επεκτείνεται ο θεσμός των Κοινωνικών Λαχανόκηπων στην Δράμα

Η ΠΕ Δράμας μετά την πρώτη επιτυχημένη χρονιά λειτουργίας των κοινωνικών λαχανόκηπων και τη μεγάλη ανταπόκριση των δραμινών, ανακοινώνει τη συνέχιση και επέκταση του θεσμού, προχωρώντας στην ίδρυση 216 νέων λαχανόκηπων στο αγροτεμάχιο του αγροκτήματος Ινστιτούτου Καπνού, όπου ήδη λειτουργούν από την προηγούμενη χρονιά 218 λαχανόκηποι.
Συνολικά φέτος θα τεθούν για καλλιέργεια στους κατοίκους της Δράμας 434 λαχανόκηποι των 50 τετραγωνικών μέτρων έκαστος.
Οι κοινωνικοί λαχανόκηποι θα παραχωρηθούν στους ενδιαφερόμενους με κοινωνικά κριτήρια, δίνοντας προτεραιότητα στις ειδικές ομάδες πολιτών (άνεργοι, άποροι, πολύτεκνοι, τρίτεκνοι, ΑΜΕΑ, συνταξιούχοι κλπ), ενώ για τις εναπομείνασες θέσεις θα διεξαχθεί κλήρωση από την οποία θα προκύψουν οι υπόλοιποι δικαιούχοι.
Για το λόγο αυτό καλούνται όσοι διαθέτουν ήδη λαχανόκηπο και επιθυμούν να τον διατηρήσουν, αλλά και όσοι  επιθυμούν να συμμετέχουν στο θεσμό για πρώτη φορά, να το δηλώσουν από τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου και έως το τέλος του μήνα στο γραφείο 304 της ΠΕ Δράμας, ώρες 9:00 έως 13:00, υποβάλλοντας αίτηση συμμετοχής.
Πληροφορίες  και διευκρινίσεις παρέχονται στον τηλεφωνικό αριθμό 25213-51304.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.