25.2.13

Έκοψε την βασιλόπιτά της η Χορωδία του Δήμου Δράμας

Σε μια όμορφη και ζεστή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε η κοπή της Βασιλόπιτας της Μεικτής Χορωδίας του Δήμου Δράμας, παρουσία του Αντιδημάρχου Παύλου Ζαχαριάδη, του Αντιπροέδρου  Παγκρατίου Ιορδανίδη και μελών του ΔΣ του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Δράμας.
Η Μεικτή Χορωδία με μαέστρο τον Γεώργιο Μπούρα, αποτελεί Μουσικό Σύνολο του Δημοτικού Ωδείου Δράμας. Έχει εκπροσωπήσει επί δεκαετίες και συνεχίζει να εκπροσωπεί επάξια το Δήμο με τις εμφανίσεις της, τόσο εντός των ορίων του Δήμου και του Νομού, όσο και εκτός αυτού, σε όλη την Ελλάδα, όπου έχει παρουσιάσει πλούσιο ρεπερτόριο αποσπώντας επαινετικές κριτικές.
Αξίζει να αναφερθεί ότι το έτος 2012 η Μικτή Χορωδία προσκλήθηκε και εμφανίστηκε στο Δίστομο, στην Ορεστιάδα και στις Φέρες, ενώ ξεχωριστή μνεία θα πρέπει να γίνει στην τιμητική της εμφάνιση στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, ως προσκεκλημένη του Δήμου και της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλονίκης, στα πλαίσια του εορτασμού των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της πόλης.
Φέτος το 2013 αναμένεται η Μεικτή Χορωδία να διαδραματίσει κομβικό ρόλο στις πολυάριθμες σχεδιαζόμενες εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Δράμας, ενώ τον προσεχή Σεπτέμβρη πρόκειται να βραβευθεί στην Αθήνα από την Ένωση Χορωδιών Ελλάδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.