9.1.13

«Ο Άη Βασίλης άργησε μια μέρα» στην Κομοτηνή! Η Piazza del Popolo συμμετέχει…

Η κοινωνική δράση με τίτλο «Ο Αη Βασίλης, άργησε μια μέρα», με στόχο την στήριξη των οικογενειών σε ανάγκη, θα πραγματοποιηθεί στην Κομοτηνή, από τις 13 έως τις 19 Ιανουαρίου 2013.
Η δράση αυτή, ανήκει σε μια πρωτοβουλία πολιτών, οι οποίοι θέλησαν μέσα από μια σειρά εκδηλώσεων να ενώσουν τις φωνές ερασιτεχνών και επαγγελματιών διαφόρων χώρων προς ένα κοινό σκοπό. Αυτόν της ανακούφισης ευπαθών ομάδων και την αύξηση της κοινωνικής συνοχής, μέσω του πολιτισμού.
Στα πλαίσια της δράσης πραγματοποιούνται θεατρικές παραστάσεις, μουσικές βραδιές, συναυλίες, εικαστικές δράσεις και εκθέσεις κλπ. Ο χαρακτήρας της δράσης διατηρείται καθαρά φιλανθρωπικός, χωρίς την διαμεσολάβηση χρηματικών μέσων συναλλαγής. Η συμμετοχή όλων είναι δωρεάν.
Το μόνο που ζητείται ευγενικά είναι η συγκέντρωση τροφίμων όπως γάλα, ζάχαρη, ζυμαρικά, λάδι, όσπρια κλπ σε κιβωτούς τοποθετημένες σε ευδιάκριτα σημεία τέλεσης των εκδηλώσεων, προκειμένου να διανεμηθούν μέσω κοινωνικών παντοπωλείων σε συνανθρώπους που βιώνουν πραγματική ένδεια.
Ευχής έργο των ανθρώπων που εμπνεύστηκαν την παραπάνω δράση είναι να διαδοθεί σε πόλεις ανά την Ελληνική Επικράτεια, προκειμένου να δειχθεί έμπρακτα η αλληλεγγύη των ανθρώπων και η συμπαράστασή τους στις ευπαθείς ομάδες των συμπολιτών μας.
Ανταποκρινόμαστε λοιπόν στο κάλεσμα τους επιχειρώντας να πραγματοποιήσουμε μία φιλανθρωπική δράση στην πόλη της Κομοτηνής, με την μορφή ενός παιχνιδιού και σας καλούμε να παίξετε μαζί μας!!!!
Θα συμμετέχουν, καταστήματα και καφετέριες, χώροι πολιτιστικών εκδηλώσεων, πολιτιστικοί σύλλογοι, εθελοντικές ομάδες, σχολεία και όλοι όσοι έχουν διάθεση να στηρίξουν τις οικογένειες παίζοντας.
Θα γίνουμε ομάδες χρωμάτων και θα προσπαθήσουμε για 1 εβδομάδα να συγκεντρώσουμε τρόφιμα. Παράλληλα, καλλιτέχνες, μουσικά σχήματα, θεατρικές ομάδες καλούνται να ενισχύσουν με την παρουσία τους την προσπάθεια των ομάδων.
Στο τέλος, θα πραγματοποιηθεί ένα μεγάλο πάρτυ για όλους τους συμμετέχοντες, στο οποίο θα βραβευτούν οι ομάδες με τις καλύτερες επιδόσεις!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.