15.1.13

Η ποδηλατική ομάδα On Bikes … χάρισε ζωή!

Δεκαπέντε φιάλες αίμα μαζεύτηκαν στην 1η Εθελοντική Αιμοδοσία της ομάδας On Bikes – Ποδηλάτες Κομοτηνής, καθώς αρκετοί συμπολίτες μας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της.
Τα μέλη της ομάδας, έδωσαν ραντεβού το πρωί της Κυριακής 13 Ιανουαρίου 2013, στην Πλατεία Ειρήνης κι από εκεί με τα ποδήλατα τους κατευθύνθηκαν στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής.
Οι ποδηλάτες – εθελοντές αιμοδότες ξαπλώσανε στα κρεβάτια της αιμοδοσίας, με βαθιά επίγνωση του σημαντικού κοινωνικού έργου που επιτελούν και έκαναν πράξη το σύνθημα «Δίνουμε ΑΙΜΑ – προσφέρουμε ΖΩΗ».
Ο σύλλογος δεν θα σταματήσει τις δραστηριότητές του, καθώς στο μέλλον θα πραγματοποιήσει διάφορες δράσεις που θα έχουν στόχο κοινωνικό αλλά και θα ευαισθητοποιούν την τοπική κοινωνία για τη χρήση του ποδηλάτου για μια ζωή ποιοτικότερη στην πόλη.

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος16/1/13 01:32

    O Χατζη οσμάν ζητούσε και στοιχεία για το πράκτορας.Πόσες φορές την μέρα μπαινοβγαίνει στο προξενείο, πόσες φορές τον μήνα πάει Κωνσταντινούπολη Προύσα και ΄Αγκυρα με την βουλευτική μερσεντές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/1/13 18:25

      ΒΛΑΚΑ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΧΟΛΙΑΣΕΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ......

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/1/13 01:02

      Βλάκας είσαι και φαίνεσαι, όπως και κρυφοχρυσαυγίτης χωρίς να το καταλάβεις.Συριζα ψήφισα και βλέποντας τον κωλοτούμπα Τσίπρα, δεν τον ξαναψηφίζω.Για τον Χατζη Οσμάν όμως αυτή είναι η αλήθεια κι ας μην την λέμε, το ξέρουμε όλοι στην Κομοτηνή.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος16/1/13 08:24

    Καλά, το πλήθος και το είδος των επισκέψεων είναι μόνο οι ενδείξεις;

    Το ποιους βλέπει και τι λέει δεν είναι; Επίσης, το τι λέει όχι απαραίτητα δημόσια αλλά στα καφενεία δε μετράει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.