6.1.13

Φαήλος καλός … μόνο σε βόθρο!

Στη ΝΔ δεν τον θέλουν, αλλά τον κρατάνε λόγω Αντώνη Σαμαρά. Άλλωστε δεν κατάφερε να εκλεγεί ούτε στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος (στις τελευταίες θέσεις), ούτε να γίνει βουλευτής! Τώρα ως ο εξ απορρήτων του προέδρου προβαίνει σε κηρύγματα μίσους μέσω της προπαγανδιστικής φυλλάδας «Δημοκρατία».
Ακραίος, επικίνδυνος, εμπαθής, μισαλλόδοξος ίσως να θέλει την δημοσιότητα … για να τον πάρει χαμπάρι ο Νίκος Μιχαλολιάκος και ο Ηλίας Κασιδιάρης και το καλέσουν να συστρατευθεί στον φυσικό του χώρο … την Χρυσή Αυγή!
Όσο όμως δεν τον αποδοκιμάζει η κυβέρνηση και οι υποστηρικτές της, τόσο αποδεικνύεται πως αυτός ο εμετικός λίβελος των άρθρων του, είναι η επίσημη κυβερνητική γραμμή…

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος6/1/13 19:31

    Εμετικός φασίστας του ανόητου 'δικτύου 21'. Πλεόν φαντάζει γραφικός, οι γνήσιοι φασίστες της Χρυσής Αυγής τους έχουν προσπεράσει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/1/13 21:11

    το κολληταρι του Αντιφωνητή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/1/13 10:59

      Ο Αντιφωνητής δεν κάνει παρέα με δεξιούς και ειδικά ΝΔκράτες. Μόλις έγιναν μνημονιακοί τους επικήρυξε κι αυτούς. Με τον Φαήλο δε μιλιούνται γιατί έγινε κι αυτός προδότης. Θου Κύριε...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/1/13 12:19

      Είσαι άσχετος 10:59

      Οι πολύ ενημερωμένοι - τίμιοι - έξυπνοι - ιστορικοί αναλυτάρες - απόστολοι του Θεού - μορφωμένοι - με IQ Λυγερού Αντιφωνηταράδες, ΜΙΛΙΟΥΝΤΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΦΑΗΛΟ ο οποίος τους έχει πείσει ότι κάνει καμάτσο και έχει συστατική από το Μίκυ Θεοδωράκη. Οπότε για να το δικαιολογήσουν στον ψυχολογικό τους κόσμο χώρισαν τους προδότες σε δύο κατηγορίες:

      1. Πλήρεις
      2. Light

      Το Φαήλο τον έβαλαν στη δεύτερη κατηγορία οπότε του μιλάνε και έχουν και σχετική θεολογική γνωμοδότηση και από τη Μονή. Περιμένουν μάλιστα και άλλη γνωμοδότηση για να αρχίσουν ανοικτά να προπαγανδίζουν ΣΥΡΙΖΑ παρά τις διαφορές τους γιατί ο ΚΑμμένος τους βγήκε κουτσός για την εθνικοαπελευθερωτική επανάσταση. Δεν είναι σίγουρο αν και τη δεύτερη την υπογράφει ο ηγούμενος ή ο Γιανναράς.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος7/1/13 12:08

    Σκέτος εμετός και σωστή η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ. Δυστυχώς όμως αντίστοιχης "ποιότητας" άρθρα έχουν γραφτεί και από περιθωριακούς τύπους του ΣΥΡΙΖΑ. Έτσι είναι τα άκρα. Ας ελπίσουμε ότι όταν περάσει η οργή θα καταλάβει ο κόσμος πως κανένα άκρο δεν είναι ποτέ η λύση στα προβλήματά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος7/1/13 16:50

    Η Βασιλικούλα η Τζότζολα, κουμπάρα του Γαρουφαήλ, μέλος του Δικτύου και με όψιμες αυτοδιοικητικές ανησυχίες, τι γνώμη έχει για το κείμενο αυτό;

    Καλά, προφανώς δεν περιμένω απάντηση από την ίδια, αν όμως όλως τυχαίως τη δει κανείς από εδώ μέσα, μπορεί να της μεταφέρει το ερώτημα ενός απλού εν αινίγματι προσώπου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.