6.1.13

Άντεξε για 70 λεπτά ο Πανθρακικός αλλά υποκλίθηκε στην ανωτερότητα του ΠΑΟΚ

Μία σπουδαία νίκη, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς πώς εξελίχθηκε η αναμέτρηση, πήρε στην Κομοτηνή ο ΠΑΟΚ που επικράτησε με 4-1 του Πανθρακικού, πετυχαίνοντας και τα τέσσερα γκολ του από το 70ό λεπτό και μετά.
Γεμάτο ήταν το πρώτο ημίχρονο στην Κομοτηνή. Όχι μόνο από φάσεις, γκολ και χαμένο πέναλτι, αλλά και από τραυματισμούς και αποβολή. Με λίγα λόγια, το ματς καταγράφεται ως ένα από τα σπάνια καλά παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος και φυσικά από αυτά που δεν το συνοδεύει η δικαιολογία περί διακοπής των εορτών, έλλειψη ρυθμού κτλ.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 32’ με αυτογκόλ του Κάτσε, έμειναν (δίκαια) με δέκα παίκτες στο 39’, όταν αποβλήθηκε ο Κουτσόπουλος για πέναλτι πάνω στον Σαλπιγγίδη. Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ νικήθηκε από τον Αντίλοβιτς, αλλά δεν συνέβη το ίδιο και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Λάζαρ να ξεκλειδώνει την άμυνα του Πανθρακικού στο 70’ με ένα εξαιρετικό γκολ.
Ακολούθησαν τρεις κεφαλιές, από τους Σαλπιγγίδη (76'), Γιάννου (87') και Σταφυλίδη (90'+2) για να διαμορφωθεί το τελικό 1-4.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Δερμιτζάκης): Κουτσόπουλος, Μπαϊκαρά, Σαρακατσάνος, Σερφά, Χρήστου, Λαδάκης (83' Κυβελίδης), Κάστσελαν, Μίνγκα (41' Αντίλοβιτς), Λουσέρο, Βαϊρουά (33' Μουνάφο), Παπαδόπουλος
ΠΑΟΚ (Δώνης): Χακόμπο, Αποστολόπουλος, Κατσικάς, Βιβιάν, Λίνο, Λάζαρ (83' Σταφυλίδης), Κάτσε, Ρομπέρ (59' Κατσουράνης), Φωτάκης, Λόρενς (78' Γιάννου), Σαλπιγγίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.