8.1.13

Συνάντηση με τον Φώτη Κουβέλη είχε η ΝΟ ΔΗΜΑΡ Ροδόπης

Με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη και τον γραμματέα της ΚΕ Σπύρο Λυκούδη συναντήθηκαν την Δευτέρα 7 Ιανουαρίου στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην Αθήνα, ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου στις εκλογές του Ιουνίου στη Ροδόπη, Ιλχάν Αχμέτ και το μέλος της Π.Ε. ΑΜ-Θ, Δάμων Δαμιανός.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε μια γενικότερη ανασκόπηση και ενημέρωση για τα θέματα που προώθησε η Νομαρχιακή Οργάνωση Ροδόπης κατά το 2012 και τέθηκαν οι πολιτικές προτεραιότητες για τη νέα χρονιά σε συνεργασία και με την γραμματεία της Κ.Ο., μεταξύ των οποίων ήταν και ο προγραμματισμός καθώς και το περιεχόμενο της επίσκεψης του προέδρου του κόμματος στην περιοχή το προσεχές χρονικό διάστημα.
Στη συνέχεια οι δύο εκπρόσωποι της Ν.Ο. Ροδόπης, είχαν συνάντηση εργασίας με τις βουλευτές της ΔΗΜΑΡ, Μαρία Ρεπούση και Μαρία Γιαννακάκη, παρουσία του υπευθύνου διεθνών σχέσεων, Γεράσιμου Γεωργάτου και του μέλους της Ε.Ε., Χρήστου Μαυροκεφαλίδη.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αυτής, μεταφέρθηκε μεταξύ των άλλων και η ομόφωνη απόφαση των Ν.Ο. Ξάνθης και Ροδόπης για την απόρριψη εκ μέρους της ΔΗΜΑΡ, της τροπολογίας που έχει ενσωματωθεί σε νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας, περί του διορισμού Ιεροδιδασκάλων σε Ιερά Τεμένη ή δημόσια σχολεία για την διδασκαλία του Κορανίου σε μουσουλμάνους μαθητές στους νομούς της Θράκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.