29.1.13

Σύλληψη δύο αλλοδαπών διακινητών στον Έβρο

Συνελήφθησαν στον Κόμβο Αδρανίου της Εγνατίας Οδού από αστυνομικούς, δύο αλλοδαποί διακινητές, ένας 31χρονος υπήκοος Συρίας και ένας 28χρονος υπήκοος Ιράκ, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας έξι μετανάστες.
Συγκεκριμένα, στην Εθνική Οδό Αλεξανδρούπολης – Ορεστιάδας, οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στάσης στο αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 31χρονος, με συνοδηγό τον 28χρονο, προκειμένου να ακινητοποιήσει το όχημά, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.
Λίγο πιο κάτω, στον Κόμβο Αδρανίου, ο 31χρονος διακινητής, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και το ακινητοποίησε, εγκαταλείποντας το, με σκοπό να αποφύγει τη σύλληψη, χωρίς όμως να τα καταφέρει, καθόσον συνελήφθη.
Σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, στο εσωτερικό του οχήματος, εντόπισαν και συνέλαβαν τον 28χρονο διακινητή, ενώ διαπίστωσαν ότι οι δύο δράστες προωθούσαν στην ενδοχώρα έξι μετανάστες.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου Αλεξανδρούπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.