8.1.13

Προσπαθούν να κρύψουν τις ευθύνες Βενιζέλου οι Σαμαράς και Κουβέλης

Την πολιτική επικαιρότητα και την διαχείριση της «Λίστας Λαγκάρντ» από τους πρώην Υπουργούς Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου και Βαγγέλη Βενιζέλο, σχολίασε στην ραδιοφωνική εκπομπή «το Lobby της Δεκάρας», ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.
Ο βουλευτής της Β’ εκλογικής Περιφέρειας Αθηνών μίλησε για τις ευθύνες του ΣΥΡΙΖΑ ως κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, την φοροδιαφυγή, την φορολόγηση στην βουλευτική αποζημίωση, ενώ παράλληλα τόνισε πως στο κόμμα του έχει ξεκινήσει η συζήτηση για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος8/1/13 10:03

    O Σύριζα δεν αρκείται να τα βάζει με το ΠΑΣΟΚ της λίστας Λαγκάρντ, αλλά σήκωσε το γάντι εναντίον του Πρετεντέρη, με τελικό στόχο τον βασικό μέτοχο του Μεγάλου Καναλιού… Η πρωτοτυπία του όλου περιστατικού σχετίζεται με το γεγονός ότι ο Σύριζα επέλεξε τον «αδιάφθορο» Σκάϊ για να βάλει κατά του διαπλεκόμενου Mega.

    Η επιλεκτική μνήμη της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπέρ της νέας διαπλοκής είναι εξοργιστική για όσους διατηρούν μια καλή σχέση με την μνήμη τους στα δημοσιά πράγματα. Ο Σύριζα δεν είχε επιδείξει την ίδια ελεγκτική διάθεση για τις ναυτιλιακές δραστηριότητες του Αλαφούζου στην περίπτωση του δεξαμενόπλοιου «Ασπρονήσι» ή για τις επενδύσεις του συγκεκριμένου επιχειρηματία στην Ρουμάνια…

    Αυτή, η επιλεκτική μνήμη της αριστεράς του Τσίπρα δεν αφήνει πολλά περιθώρια για το κατά πόσον ο Σύριζα έχει μια αμερόληπτη θέση απέναντι στους εσωτερικούς ανταγωνισμούς μεταξύ των κυρίαρχων επιχειρηματικο-εκδοτικών ελίτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/1/13 19:07

      αστους να γελάσουμε λιγάκι ρε. τοέργο αυτό το ξαναείδαμε και ξεφούσκωσαν σε μια νύχτα. είναι μια να μην πάρει ανάποδες ο Βένι.

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.