9.1.13

Στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ δημοτικός σύμβουλος της συμπολίτευσης στην Ορεστιάδα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!!
Στο στόχαστρο του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες μας, δημοτικός σύμβουλος της συμπολίτευσης στην Ορεστιάδα, καθώς η συγκεκριμένη υπηρεσία τον ερευνά για φοροδιαφυγή, παράνομο πλουτισμό και αδήλωτες καταθέσεις μεγάλων χρηματικών ποσών σε τράπεζα του εξωτερικού.
Το ΣΔΟΕ ήδη ερευνά 9.620 υποθέσεις σε όλη την Ελλάδα, ενώ στο πλαίσιο αυτό έχουν διαταχθεί περισσότερες από 1.039 εισαγγελικές παραγγελίες.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι οποίες προέρχονται από την συγκεκριμένη υπηρεσία, η έρευνα έχει ξεκινήσει λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων και τώρα βρίσκεται στο τέλος της και δυστυχώς γι’ αυτόν, τα αποτελέσματά της … δεν φαίνονται να είναι τα καλύτερα!

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος10/1/13 03:07

    Δημοτικοί σύμβουλοι πλουτίζουν υπέρμετρα αφού αναλάβουν τα καθήκοντά τους,οποία έκπληξις!Πραγματικό πόθεν έσχες για όσους κατέχουν δημόσιο αξίωμα τώρα για να καθαρίσει ο οχετός στην τοπική αυτοδιοίκηση και στη δημόσια διοίκηση.Αρκετά με τους αμόρφωτους και ασυνείδητους μπαστουνόβλαχους που βάζουν χέρι στο δημόσιο χρήμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος10/1/13 07:29

    piaaza exeis dikio alla nomizo pos einai dio oi dimotikoi simbouloi kai oxi enas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος10/1/13 15:02


    ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΒΗΧΑΣ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ. ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΙΣ ΠΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΩΝ ΧΟΡΕΥΕ ΚΑΙ ΠΕΤΟΥΣΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΑΣΜΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΨΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος10/1/13 15:23


    απο την ομάδα Μουζά 2 έχουν χρήματα για να τα βγάλουν έξω. Ο ένας πρόσφατα έγινε αξιωματούχος και η άλλη γνωστή για τις επιδόσεις της.Οι υπόλοιποι είναι άφραγγοι, ή τουλάχιστον έτσι φαίνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος11/1/13 01:57

    .....Και εις ανώτερα,είσαι και παραμένεις το μόνο πασοκικό μπλόγκ σε όλη την υφήλιο.Γελάει κανείς με τον τίτλο σου ¨πάντα στην αντιπολίτευση" .Για τους φίλους σσου της παρέας του περιφερειάρχη και τους ομοίους σου δείξε μου ποότε έκανες αντιπολίτευση;πότε αντιπολιτεύτικες το πασοκ; για δείξε κανένα σχόλιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.