16.1.13

Έκοψε την βασιλόπιτα του ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κίρκης

Την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013 στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Κίρκης πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της Βασιλόπιτας.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Ευάγγελος Λαμπάκης, ο νέος πρόεδρος του ΑΠΟΚΔΑ Σάββας Σεφεριάδης, ο νέος αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΑ Κώστας Θυμιανίδης, ο περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Κανελάκης, το Διοικητικό Συμβούλιο, καθώς επίσης μέλη και φίλοι του Συλλόγου.
Ο πρόεδρος του Συλλόγου Αλέξανδρος Κατσίκας ευχήθηκε στα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου καλή και δημιουργική χρονιά, γεμάτη υγεία και αισιοδοξία, όπως επίσης περισσότερες δραστηριότητες για το 2013 και ζήτησε μεγαλύτερη συμμετοχή και προσφορά από όλους.
Ανάλογο χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος της πόλης υποσχόμενος την ανακατασκευή του κτιρίου του Συλλόγου εντάσσοντας το στο τεχνικό πρόγραμμα του 2013.
Χαιρετισμό επίσης απηύθυνε ο περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Κανελάκης ο οποίος με την σειρά του είπε πως στηρίζει τις προσπάθειες του Συλλόγου και η περιφέρεια θα είναι αρωγός.
Συνεχίζοντας την δραστηριότητα του ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κίρκης, διοργανώνει τον ετήσιο χορό του, το Σάββατο στις 26 Ιανουαρίου, στην ταβέρνα Άγγελος (2ο χλμ. Αλεξανδρούπολης - Ν. Χηλής), στις 21:00. Τιμή πρόσκλησης: 15 ευρώ, στα οποία συμπεριλαμβάνονται πλήρες μενού (χωρίς ποτό) και ζωντανή μουσική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.