9.1.13

Δεκαέξι οι νέοι υπάλληλοι της ΔΟΥ Ορεστιάδας

Με δεκαέξι νέους υπαλλήλους στελεχώνεται η ΔΟΥ Ορεστιάδας, οι οποίοι προέρχονται από την κατάργηση της αντίστοιχης υπηρεσίας του Διδυμοτείχου.
Οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι, σύμφωνα με την ΕΡΑ Ορεστιάδας και την δημοσιογράφο Δήμητρα Παρασκευοπούλου, θα καλύψουν όλες τις θέσεις όπου κριθεί ότι αυτό απαιτείται για την εύρυθμη λειτουργία της υπηρεσίας, ενώ νέα ονομασία είναι ΔΟΥ Ορεστιάδας-Διδυμοτείχου.
Προς το παρόν και μέχρι την ενοποίηση του TAXIS 2, δύο ταμεία θα λειτουργούν ξεχωριστά, ενώ η τακτοποίηση των υπαλλήλων θα γίνει κατά τις ημερομηνίες 14,15 και 16 Ιανουάριου, οπότε και δεν θα είναι δυνατή η εξυπηρέτηση των φορολογουμένων.
Ήδη σε χώρο του δήμου Διδυμοτείχου, θα στεγαστεί το Κέντρο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων (ΚΕΦ), όπου δύο υπάλληλοι θα διεκπεραιώνουν υποθέσεις φορολογουμένων από την περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.