31.1.13

Ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας αντίθετος στην απελευθέρωση της λειτουργίας των καταστημάτων

Ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας έστειλε επιστολή προς τους βουλευτές του νομού ζητώντας τους, να στηρίξουν την αντίθεση τους με την απόφαση του Υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων να καταθέσει στη Βουλή το σχέδιο νόμου για την πλήρη απελευθέρωση της λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων, 52 Κυριακές το χρόνο.
Με την επιστολή εκφράζουν την οργή των εμπόρων για την πρόθεση του Υπουργείου να προωθήσει το άνοιγμα των καταστημάτων, όλες τις Κυριακές του χρόνου, με δική του πρωτοβουλία και χωρίς αυτό να αποτελεί επιταγή της Τρόικας.
Στο πλαίσιο αυτό ζητούν από τους βουλευτές η εν λόγω ρύθμιση να μην περάσει από τη Βουλή καθώς όπως υποστηρίζουν θα επιφέρει τεράστια οικονομική ζημία στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και γι’ αυτό ζητούν την βοήθειά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.