31.1.13

Έριξε την Ξάνθη στα «Πηγάδια» και προκρίθηκε η Βέροια

Η Βέροια προκρίθηκε στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, επικρατώντας της Ξάνθης με 2-0 στα Πηγάδια, η ρεβάνς της νίκης της με 2-1 στην πρωτεύουσα της Ημαθίας. Για τη «βασίλισσα του βορρά» σκόραραν οι Καλογέρης στο 37’ και Ολαϊτάν στο 78’.
Η Βέροια στάθηκε πολύ καλά στην έδρα της αντιπάλου της, έπαιξε επιθετικά καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και αυτό αιφνιδίασε τους γηπεδούχους, που δεν περίμεναν τέτοια προσέγγιση του αγώνα από τη «βασίλισσα του βορρά». Η ομάδα της Ημαθίας ήταν πολύ καλύτερη από τους γηπεδούχους και έφτασε σε μια πανάξια πρόκριση, σημειώνοντας ταυτόχρονα την πρώτη νίκη της ιστορίας της στην έδρα της Ξάνθης.
Το συγκρότημα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη προηγήθηκε στο 37ο λεπτό με εξαιρετικό σουτ του Καλογέρη από περίπου 35 μέτρα και διπλασίασε με τον Ολαϊτάν στο 78ο, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν πολύ καλές ευκαιρίες (με Μπαργκάν και Ολαϊτάν) για να δώσουν διαστάσεις στο εύρος της νίκης τους, με τον Λοντίγκιν να έχει σωτήριες αποκρούσεις.

ΞΑΝΘΗ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Λοντίγκιν, Μπαξεβανίδης, Παΐτο, Γούτας, Γκλέισον, Ντιέ, Βασιλακάκης (45'+ Ράνος), Μαρίν (58' Σολτάνι), Πλατέλλας (70' Μαρκόφσκι), Μάνταλος, Ονουάτσι.
ΒΕΡΟΙΑ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Λόπεθ, Σνάουτσνερ, Αμαραντίδης, Ορέστες, Καλί (86' Μπάρμπας), Γεωργέας, Καλογέρης, Γκιγιέρμο, Ολαϊτάν (81' Μάνος), Μπαργκάν (76' Γεωργιάδης), Κόστλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.