20.12.12

Προσέφεραν αγάπη και χρήματα στο Παιδικό Χωριό SOS Θράκης

Την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012, οι μαθητές του πρώτου έτους της Νοσηλευτικής Σχολής Αλεξανδρούπολης επισκεφτήκαν τα παιδικά χωριά SOS για να δώσουν τα χρήματα που μαζεύτηκαν από τον φιλανθρωπικό χορό που πραγματοποίησαν.
Στα πλαίσια του εθελοντισμού και της προσφοράς στο συνάνθρωπο και λόγω της οικονομικής κρίσης το πενταμελές και όλοι οι μαθητές αποφάσισαν ο χορός τους να έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και τα έσοδα από το χορό να τα δώσουν στο παιδικό χωριό SOS.
Είναι γνωστό ότι υπάρχουν μεγάλες ανάγκες στα παιδικά χωριά SOS και ότι πρόκειται για μικρά παιδιά που για διάφορους λόγους, χωρίστηκαν από τις οικογένειές τους. Να σημειωθεί ότι το ποσό που μαζεύτηκε και δόθηκε στο Παιδικό Χωριό SOS Θράκης, ανέρχεται στα 760 ευρώ.
Το Χωριό SOS Θράκης, βρίσκεται στο Αρίστεινο Έβρου, είναι φιλανθρωπικό σωματείο και έχει 6 σπίτια που φιλοξενούν 12 παιδιά ηλικίας 2-10 ετών. Δεν χρηματοδοτείται από το κράτος, αλλά συντηρείται αποκλειστικά από χορηγίες και δωρεές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.