20.12.12

Παραμυθόκοσμος Αλεξανδρούπολης για τα παιδιά!!!

Και όμως για τα παιδιά και σήμερα γίνονται θαύματα! Από την θέληση μας, την συλλογική μας προσπάθεια, την θυσιαστική προσφορά και την ανιδιοτελή αγάπη μας. Ο πλούτος της κοινωνίας μας είναι οι άνθρωποι της. Γι αυτό είμαστε πλούσιοι. Γιορτάζουμε κόντρα στην κρίση.
Φέτος για πρώτη φορά, σε ένα μοναδικό χώρο, στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στην Αλεξανδρούπολη,  δημιουργήσαμε ένα παραμυθένιο κόσμο για να υποδεχθεί από τις 22 Δεκεμβρίου έως και τις 6 Ιανουαρίου  μικρούς και μεγάλους επισκέπτες.
Με την εθελοντική προσφορά συνεργατών της ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ, μέλη πολιτιστικών συλλόγων,  υπό το άγρυπνο βλέμμα της Αμαλίας Δούκα διοργανώθηκε ένα εορταστικό θαυματάκι για τα παιδιά.
Όλοι οι φίλοι μας, θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά τη μαγεία των Χριστουγέννων, συμμετέχοντας σε  δραστηριότητες γεμάτες όνειρο, φαντασία, μελωδία και ρυθμό με στόχο τη  διασκέδαση και τη χαρά.
Στα όμορφα σπιτάκια του Παραμυθόκοσμου, μας περιμένει ο Άη Βασίλης με τα ξωτικά του, η Σκανδαλίτσα, ο Ευχούλης, η γιαγιά με τις ομορφότερες Χριστουγεννιάτικες ιστορίες, Άλογα για απίστευτες βόλτες, Ζαχαρωτά και πολλά δώρα!
Πάνω από 150 παιδιά από πολιτιστικούς συλλόγους θα παρουσιάσουν κλασσική μουσική, χορωδίες, χορευτικά, θεατρικά σκετς, και τραγούδια. Επιθυμία και ευχή μας είναι ο ΠΑΡΑΜΥΘΟΚΟΣΜΟΣ της Αλεξανδρούπολης να γίνει θεσμός.
Οι εκδηλώσεις θα προβληθούν μέσω της Δέλτα Τηλεόρασης και δορυφορικά από την ψηφιακή πλατφόρμα OTE TV για να τις παρακολουθήσουν οι φίλοι μας απ’ όλη την Ελλάδα. Το Σάββατο το απόγευμα ελάτε ΕΚΕΙ!!! Να αποδράσουμε στ’ όνειρο.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος20/12/12 21:17

    Εκεί στη Δέλτα Τηλεόραση οι... συνεργάτες έχουν μάθει εδώ και μήνες να δουλεύουν... εθελοντικά :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/12/12 08:30

      Γεια σου καλοπληρωμένη ηλίθια!

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.