15.12.12

Κάτι πολύ μεγάλο ανακοινώνεται σύντομα!

Μέσα στο έτος, δηλαδή τις επόμενες ημέρες, κάτι πολύ μεγάλο θα υπογραφεί από την Ελληνική Κυβέρνηση. Αυτό μάλιστα, θα παρουσιαστεί στους εκπροσώπους των ΜΜΕ και στον λαό, από την Αλεξανδρούπολη!
Μην πάει ο νους σας στην επένδυση των χρυσωρυχείων! Σύντομα…

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος16/12/12 00:00

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος16/12/12 02:30

    Ε τώρα αν μας πεις ότι θα το ανακοινώσει κι ο αγαπητός σου Στυλιανίδης, ε τότε ας γελάσω απο τώρα.Για να έχει τόσο σασπένς και αγωνία και διαφήμιση ε αυτός θα είναι!!! ελα πες το μας σε παρακαλούμε πιάτσα ,μην μας κρατάς σε αγωνία!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος16/12/12 19:57

    Ελπίζω να αφορά το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, η αξιοποίηση του οποίου μπορεί πραγματικά να αλλάξει όλη την περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Αρκεί να ρίξει κάποιος μια ματιά στο χάρτη για να διαπιστώσει την πλεονεκτική θέση του. Βρίσκεται δίπλα σε μία περιοχή όπου κατοικούν περίπου 30 εκατ. άνθρωποι, οι ανάγκες των οποίων εξυπηρετούνται από έναν μικρό και πολυσύχναστο θαλάσσιο δίαυλο (Κων/πολη και περιοχές του Μαρμαρά). Επίσης μέσω της Αλεξ/πολης μπορούν να διακινηθούν εμπορεύματα προς τις χώρες του Εύξεινου Πόντου. Μακάρι να πρόκειται για κάτι τέτοιο. Πάντως και εγώ τρέμω στην ιδέα να δω στο κάδρο και τον θρακάρχη. Μπρρρρρ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος18/12/12 08:48

    1. Πώς κι έτσι έχει τέτοια πληροφόρηση για την ελληνική κυβέρνηση το πιάτσα;

    2. "Κάτι πολύ μεγάλο" ελπίζουμε όλοι να μην είναι καμιά εξαγγελία σαν το εργοστάσιο αυτοκινητοβιομηχανίας στην Ξάνθη και να αξίζει τον κόπο η διαφήμιση

    3. Προς τι το "μάλιστα" επειδή θα παρουσιαστεί κιόλας. Μα αφού λέτε θα ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ, δεν είναι αυτονόητο ότι θα παρουσιαστεί;

    Σαχλαμαρίτσα για ΕΟΖ μου μυρίζει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.