15.12.12

Τα χουντικά κατάλοιπα δε λένε να αφήσουν την ΝΔ! Συγχώνευση με τμήμα της Χρυσής Αυγής προτείνει ο Φαήλος Κρανιδιώτης

Άνοιγμα της ΝΔ στη βάση της Χρυσής Αυγής προτείνει ο στενός συνεργάτης του Σαμαρά Φαήλος Κρανιδιώτης.  Σε άρθρο του στην εφημερίδα Δημοκρατία που τιτλοφορείται «ήρθε η ώρα να ενώσουμε τη βάση της παράταξης» το στέλεχος της ΝΔ σημειώνει ότι η βάση της Χρυσής Αυγής (και των ΑΝ.ΕΛ.) είναι κυρίως «δικοί μας άνθρωποι» που θέλουν «δυναμικότερη στάση στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης και της εγκληματικότητας».
Ο Κρανιδιώτης απευθύνει κάλεσμα για ανασυγκρότηση της ΝΔ «ενώνοντας τη βάση της με την ικανοποίηση βασικών αιτημάτων των λαϊκών ανθρώπων (των χρυσαυγιτών) με πρακτικές πολιτικές: καταπολέμηση λαθρομετανάστευσης κι εγκληματικότητας». Οι περισσότεροι χρυσαυγίτες άλλωστε σημειώνει  «δεν είναι εραστές της δραχμής ή του δολαρίου».
Ο Φαήλος Κρανιδιώτης από τη μια χαρακτηρίζει τους νοσταλγούς του Xίτλερ «πατριώτες της διπλανής πόρτας» και από την άλλη έχει το θράσος και  χαρακτηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ  «φασιστοειδή απόφυση»  ενώ χρησιμοποιεί ακραία εμφυλιοπολεμική γλώσσα απέναντι στην Αριστερά που θυμίζει τα άρθρα της χουντοφασιστικής εφημερίδας «Στόχος».
Ο Φαήλος παραμένει εξ απορρήτων του Αντώνη Σαμαρά και μάλιστα φέρεται να είναι και ο βασικός συντάκτης της αισχρής ανακοίνωσης της 5ης Δεκέμβρη που απειλούσε εμμέσως με κήρυξη στρατιωτικού νόμου με φρασεολογία που μυρίζει ναφθαλίνη από τα εμφυλιοπολεμικά χαρακώματα.
Ο ίδιος ήταν υποψήφιος στη Β’ Πειραιά στις εκλογές του Μαΐου αλλά δεν κατάφερε να εκλεγεί. Ουσιαστικά εμφανίζεται ως ο άνθρωπος που επικοινωνεί με το ακροδεξιό κομμάτι της ΝΔ, μέσω της αρθρογραφίας του στη «Δημοκρατία», το antinews.gr και αλλού.
Είναι δικηγόρος και από τους αρχιτέκτονες των ιδεολογικών τοποθετήσεων της Δεξιάς σήμερα, αλλά και πρωτεργάτης του εθνικισκικού, ακροδεξιού Δικτύου 21.

20 σχόλια:

  1. Νομίζω υπερβάλεις για τον κουμπάρο.Απλώς το κόμμα πρέπει να μαζέψει τους "αντιφρονούντες" και τους "δυσαρεστημένους" πίσω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κουμπάρος μάλαμα, μα πάνω απ' όλα πνευματικός πατέρας των παιδιών που βάπτισε :-/

      Διαγραφή
    2. Ερχόμαστε όλοι μαζί Κομοτηνή την Δευτέρα.Θα μείνουμε μέχρι την Πέμπτη το πρωί και μετά θα πάμε βόρεια!Θα σας δούμε καθόλου?

      Διαγραφή
    3. Μου το είπε η Σοφία κι έχει κανονίσει κάτι για Δευτέρα! Απλά μέχρι τις 8:20 θα είμαι κλεισμένος σ' ένα στούντιο...

      Διαγραφή
    4. Θα σας βρούμε στο λόμπυ.........του ξενοδοχείου :)

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος15/12/12 22:19

    Να τον χαιρονται αυτοι που συγκυβερνανε μαζι του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος15/12/12 23:54

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος16/12/12 02:24

    Ομοιος τον όμοιο και κοπριά στα λάχανΑ. Και αντιμνημονιακός φουλ. .Ο σύνδεσμος με την ΣΠΙΘΑ που δεν ξέρει από πού να πάει τώρα και που αλλοιθωρίζει μια προς ΣΥΡΙΖΑ και μία με Καμμένο, ε τώρα έρχεται κι η χρυσαυγή και έδεσε το γλυκό.
    ΒΑΡΕΜΕΝΟΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΝΩΘΕΙΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/12/12 14:56

      Πραγματι, ο Συριζα ειναι ο καταλληλος χωρος για τον Φαηλο: στο προγραμμα του λεει εξοντωση ολων των μεταναστων, στρατιωτικο νομο, απαγορευση διαδηλωσεων, καταργηση της επετειου του πολυτεχνειου και της πρωτομαγιας, στρατευση στα 18, κτλ κτλ - χώρια που ο Λαφαζανης το καλοκαιρι πηγε και κατεθεσε στεφανι στον Γραμμο προς τιμην της νικης του εθνους επι του αναρχοκουμμουνιστοσυμμοριτισμου και η Δουρου πηγε στον Μελιγαλα να τιμησει τα αθωα θυματα των εαμοβουλγαρων!

      Απορω πως δεν εχει παει ακομα γραφτει! και παραμενει στο ξενερωτο κομμα του μεσαιου χωρου, τη ΝΔ, και τον βαζουν να κατσει διπλα σε αμετανοητους κουμμονιστας οπως ο Βενιζελος και ο Κουβελης! τί τραβαει το καημενο το παιδι(*)!


      * ειναι προφανες το τί τραβαει ο Φαηλος κι οσοι τον υποστηριζουν, αλλα ας μη πω κακια λεξη μεσημεριατικα

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος16/12/12 20:03

      σε λίγο, υπομονή....

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος16/12/12 09:49

    όπως λέει όλος ο αχταρμάς ΦΑήλου, ΣΥΡΙΖΑ, Καμμένου, Χρυσής Αυγής και εδώ τοπικά ΣΠΙΘΕΣ, ΣΠαρτακοι Δαπέργολες, Καραισκοι (με συγχωρείτε, δεν μπορώ να βρώ άλλα άξια λόγου ονόματα τοπικά αυτής της τάσης πραγμάτων, άντε το Ρόκυ από το Λόκα;) το ζήτημα της χώρας είναι οι κοπροκομματάρχες του ΠΑΣΟΚ και ο προδότης Παπανδρέου και το μόνο ζητούμενο είναι ο "πατριωτισμός" και η ... "εθνική περηφάνεια"

    όσο το πρόβλημα των ελληνων και της χωρας ερμηνεύεται από τις ψεκασμένες (ας αφήσουμε το ιδιοτελείς στην άκρη) σαν αντισταση εναντίον των παγκόσμιων επικυρίαρχων και της νέας τάξης πραγμάτων, ως πρόβλημα εθνικής υπερηφάνειας ανεξαρτήτως άλλων όψεων της πολιτικής και της ζωής, τόσο πολύ ΛΟΓΙΚΑ Ο ΦΑΗΛΟΣ θα τα λέει αυτά και έχει δίκιο από την μεριά του

    δημοκρατία έχουμε, πολίτες συγκινούνται από το αυθεντικό μήνυμα της Χρυσής Αυγής μπροστά στην οποία ο Καμμένος μοιάζει με παραμυθά του κατηχητικού και σου λέει ο Φαήλος ας τους απεγκλωβίσουμε από κει με ατζέντα κρατικής λειτουργίας συμβατή με τις προσδοκίες τους για άμεση πράξη

    Λανθασμένο με όρους κοινωνίας; Ναι. Ε και; Κάνει έξυπνα ο Φαήλος αυτό που έπρεπε να κάνουν οι σοβαροί. Ανταποκρίνεται σε ψυχολογικές και πρακτικές ανάγκες πολιτών αρχικά για να τους προσεγγίσει, μετά να τους ψιλοπείσει, τελικά ΙΣΩΣ να τους διασώσει από τη Χρυσή Αυγή. Κι αυτούς και την κοινωνία να διασώσει.

    Γκέγκε ΣΥΡΙΖάκια; Ίδιοι είστε και απλά ζηλεύετε τον Φαήλο που μπορεί να πει αυτά που επικοινωνιακά δεν τολμάτε ΑΚΟΜΑ να πείτε εσείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/12/12 14:10

      Ασε τα σεντονια μεγαλε, αδικος κοπος. Ο Φαηλος ηταν σαφεστατος! οσο και να προσπαθεις να αποπροσανατολισεις, ο κολλητος του εθνικιστη Σαμαρα ηταν ξεκαθαρος:

      Ν.Δ. + Χρυση Αυγη = love for ever!

      μετα τους Ξενιους Διες, τα ρατσιστικα εγκληματα και την πληρη ατιμωρησια των μαχαιροβγαλτων της ΧΑ, καιρος ειναι να τους μπασετε και στην κυβερνηση - και μαζι να σφαζετε μεταναστες και κουμμουνια

      γιατι αγορι μου αυτο ονειρευεται ο καθε χρυσαυγιτης, δεν ονειρευεται συγκυβερνηση με το ΚΚΕ και το Συριζα (τα "κουμμουνια" και τους "αναρχοαπλυτους") - αν δεν το πιστευεις τραβα να τους ρωτησεις, ξερεις που θα τους βρεις

      "ατζέντα κρατικής λειτουργίας συμβατή με τις προσδοκίες τους για άμεση πράξη" δηλαδη μαχαιρωματα αθωων ανθρωπων, στρατοπεδα συγκεντρωσης, βουλιαγμα καραβιων με προσφυγες, δολοφονικες επιθεσεις σε διαδηλωσεις

      "τελικά ΙΣΩΣ να τους διασώσει από τη Χρυσή Αυγή" τον ρωτησες και σε ειπε πως αυτο θελει? μηπως ειναι και προσκοπακι ο Φαηλος? μηπως ειναι και δημοκρατης-πατριωτης?
      ενας χουντικος δηλωμενος ειναι που βλεπει στον υπνο του Μακρονησα, κολλητος του Σαμαρα του εθνικιστη που καταθετε στεφανια στους ταφους των Ταγματασφαλιτων στο Μαλιγαλα! ή μηπως οχι? 'η μηπως δεν το ηξερες?

      αμα δεν τον ξερεις τον χουντάρα Φαηλο, τραβα να διαβασεις τα κατα καιρους γραφτα του στη σκατοφυλλαδα του και μετα μιλα για "ψεκασμενους" για "γκεγκε συριζακια" και για μαλακιες

      αυτα που λεει ο τυπας ειναι προσβολη σε καθε δημοκρατικο πολιτη αυτης της χωρας - τωρα αμα εσυ χαιρεσαι που τον εχεις στη συγκυβερνηση καποια στιγμη θα πρεπει να απολογηθεις στον δημοκρατικο κοσμο του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ, που ψηφισε κεντροαριστερα και εσεις του φορτωσατε τα ΟΛΑ μπασταρδα της Χρυσης Αυγης, της ΕΠΕΝ, του ΕΝΕΚ και της χουντας (Φαηλο, Βελοπουλο, Πλευρη, Αδωνη, Βοριδη, Δενδια και λοιπα φασισταρια)


      ΥΓ. το γιατι οι "πολίτες συγκινούνται από το αυθεντικό μήνυμα της Χρυσής Αυγής" θα επρεπε να σε προβληματισει σοβαρα - αντ' αυτου εσυ τους γλειφεις για να σε ψηφισουν, προσχωρωνοντας στις παγιες θεσεις τους.
      Πιο απλα: αν φτασεις να λες πιπες του στυλ "οι ξενοι μας παιρνουν τη δουλεια" ε ναι, θα σε ψηφισει ο ακροδεξιος και γιατι να μη το κανει? κι εσυ ακροδεξιος θα εισαι!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος16/12/12 19:45

      Άσε τα σεντόνια ψευτοδημοκράτη ΣΥΡΙΖΑκι

      Μαζί με το ΦΑήλο και τους Χρυσαυγίτες διώξατε τον Παπανδρέου, άσε τις κλάψες τώρα

      Την τύχη του ΚΑμμένου θα έχετε κι εσείς

      Και αν τύχει και κυβερνήσετε, πώς το είπε ο Παναγούλης; "Θα παρακαλάτε για ειδικό δικαστήριο"; Ε για σας ο ίδιος σας ο κόσμος θα σας λιντσάρει. Και δεν θα βρείτε κανέναν να σας υπερασπιστεί γιατί θα έχετε βγάλει μόνοι σας τα ματάκια σας.

      Γκέγκε σΥΡΙΖακι;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος16/12/12 20:06

      Συγκυβέρνηση Συριζα κ χρυσυγή δε γίνεται, αλλά στους τραμπουκισμούς, στο ξυλο, στις μολότωφ, στις κουκούλες, στην καταγγελία της βουλής ως μπουρδέλλο, όταν οι δικοί τους μια χαρά έχουν τις λιμουζίνες και τις μισθάρες και πολλές άλλες ομοιότητες ως προς τη βία μια χαρά τα βρίσκουν τρία χρόνια τώρα. Στο δρόμο τους δίνουν τους αγώνες οι επαναστάτες καθυστερημένο ε καθυστερημένο μαντρόσκυλο

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος17/12/12 11:59

      ΟΚ το καταλαβαμε: οποιος βριζει την Χρυση Αυγη και τη ΝΔ ειναι... ΣΥΡΙΖΑκι!!!

      και μη τολμησει κανεις να πει κατι εναντιον της πολυαγαπημενης σας Χρυσης Αυγης, αμεσως τρεχετε!!! - οπως ακριβως και οι "αντρες" των ΜΑΤ, που τους προστατευουν, ετσι κι εσεις!!!

      ειστε η ντροπη της πολης, πραγματικα

      ΥΓ. το συλλΑΛΗΤηριο που κανατε το καλοκαιρι εναντια στα Κεντρα Υποδοχης και υπερ του μπατσομάγαζου μαζι με τον Λόκα, τον Ροκυ και τον Κακουλιδη, μηπως το ξεχασες? ε 19.45?

      απο τοτε μαλλον κραταει η αγαπη σου για τους φασιστες

      μαζεψατε ολο τον υποκοσμο της πολης στην πλατεια, κανατε πορεια αγκαζέ και εχετε ακομα το θρασος να μιλατε για τετοια θεματα

      αει τωρα τραβατε στον φιλο σας τον Κλασιδιάρη, αρκετα βρωμισε το μπλογκ απο τις κλανιες σας


      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος17/12/12 18:52

      και επικεφαλής το αφεντικό του κολλητού σου, βλάκα συριζαίε

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος26/12/12 11:44

      Νομίζω πως δεν υπάρχει λόγος συνδιαλλαγής με τα φασιστόμουτρα και τα γλειφτρόνια της κυβέρνησης. δεν υπάρχει λόγος και δεν έχουμε κ τίποτα να πούμε. ό,τι έχουν να μας πουν μας το χουν πει ηδη με τα ματ, τους φασίστες που χρηματοδοτούν και πριμοδοτούν πολιτικά, τις τράπεζες που ''διασώζονται'' απ'το κράτος την ώρα που φαληρίζουν τα Ταμεία κ.λπ. κ.λπ., τη διαλυμένη υγεία/παιδεία και τις ιδιωτικοποίησεις(δλδ το τσάμπα ξεπούλημα της δημοσιας περιουσίας σ'αυτούς που θα λαδώσουν περισσότερο αυτά τα αποβράσματα που συναποτελούν τη σημερινή συγκυβέρνηση. απλά είναι τα πράγματα : όποιος στηρίζει αυτη την κυβέρνηση είναι εχθρός του ελληνικού λαού, ξεπουλάει τη χώρα, στηρίζει τον πολιτικό απολυταρχισμό, τη διαφθορά και τους γελοίους τσιφλικάδες με το κρατικοδίαιτο επιχειρηματικό τους λόμπι που μας οδήγησαν στα ταρταρα και τωρα τους φταίνε οι δ.υ. που οι ίδιοι διόριζαν κάνοντας την αξιοκρατία να ακούγεται σαν εξωτική χώρα. τώρα θέλουν να βγάλουν τα χρυσάυγουλα να τους σώσουν... τα περιθώρια διαλόγου με τέτοια υποκείμενα είναι μάλλον περιορισμένα έως ανύπαρκτα.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος16/12/12 17:10

    Ο άνθρωπος δήλωσε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για την “καταπολέμηση λαθρομετανάστευσης κι εγκληματικότητας”, λοιπόν? Έχετε αντίρρηση? Μα τι ρωτάω τώρα, ασφαλώς οι αναρχικοί του σύριζα θέλουν όλο το πακιστάν και το αφγανιστάν στην Ελλάδα! Σα δεν ντρεπόσαστε! Από μονοι σας ξεβρακωνόσαστε τσιμπλιάρηδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/12/12 21:55

      "να ενωσουμε τις δυναμεις μας για την καταπολεμηση της εγκληματικοτητας" με καποιον που ειναι υποδικος για συνέργεια σε ληστεία, απρόκλητη επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία!

      τιποτα αλλο;

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος16/12/12 20:48

    Γιατι καποια σχόλια εχουν σβηστει...;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.