16.12.12

Προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης εργαζομένων στον Έβρο

Η Ομοσπονδία Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Έβρου θα υλοποιήσει επιδοτούμενα προγράμματα Επαγγελματικής Κατάρτισης Εργαζομένων σε Μικρές Επιχειρήσεις (ΛΑΕΚ 1-25) έτους 2012.
Η υλοποίηση των προγραμμάτων θα είναι διάρκειας 40 ωρών με τα εξής αντικείμενα κατάρτισης: Διαχείριση κρίσεων, Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές, Τουριστική συνείδηση – management και εκμάθηση τουρκικής γλώσσας.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι εργαζόμενοι για τους οποίους έχει καταβληθεί στο ΙΚΑ η εργοδοτική εισφορά 0,45% για το έτος 2012. Επιδότηση Καταρτιζομένων: Ποσό 5,00 €/ώρα κατάρτισης εφόσον ολοκληρώσουν επιτυχώς όλο το πρόγραμμα. Προθεσμία αιτήσεων έως 28 Δεκεμβρίου.
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση καθώς και για να δηλώσετε συμμετοχή μπορείτε να επικοινωνείτε με τα γραφεία της Ομοσπονδίας στο τηλέφωνο 25510-38018.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.