27.12.12

Κάντο όπως ο Μέσσι

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη διάρκεια της επίσκεψης τους στην Αργεντινή, αφού οι υπεύθυνοι της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας χάρισαν στον Αλέξη Τσίπρα μία εμφάνιση με τον αριθμό 10 της εθνικής τους ομάδας.
Υπενθυμίζεται πως η φανέλα με αυτόν τον αριθμό ανήκει στον Λίονελ Μέσσι, ωστόσο οι υπεύθυνοι της ομοσπονδίας αντί για το όνομα του Αργεντινού σούπερ σταρ, είχαν τυπώσει το όνομα «Tsipras».

8 σχόλια:

  1. Ανώνυμος27/12/12 12:53

    Ξέχασες να μας πείς ότι συναντήθηκε επίσης και με την κουνιάδα-υπουργό της προέδρου της χώρας πρότυπο για τον σαλεμένο ΣΥΡΙΖΑ, που οι επιδρομές στα σουπερ μαρκετ είναι πιο συχνές κι από τους ατιμώρητους βιασμούς που είναι εκατοντάδες την ημερα.
    Ωραία πρότυπα.
    Η πιπεριά του Λούλα που τον τάπωσε δημοσίως για την κρίση, δίνοντάς του συμβουλές αντίθετες με τις αντιδράσεις του τζίπρα, είναι άλλο κεφάλαιο της περιοδείας του θιάσου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος27/12/12 13:43

    Piazza συνέχισε την διαφήμιση για τον Τσίπρα σε κανά δυο μήνες πιστεύω θα διαλυθεί εντελώς οτι εχει μείνει απο το ΣΥΡΙΖΑ στην Ροδόπη!
    Ευτυχώς το ταξίδι στην Ν Αμερική θα σταθεί αφορμή να τελειώσουμε με το πυροτέχνημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος27/12/12 13:48

    κάντο όπως ο πίπης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/12/12 16:02

      Την ίδια οπτική ελεείστε τον φτωχό και ο τσίπρας και ο στυλιανίδης.Αντε παρατάτε μας που τάζετε θεάματα με ομάδες του εξωτερικού για να παίξουν για τους φτωχούς έλληνες να πάρουν ψωμάκι.
      Κι άντε ο σιταρίδης μια ζωή ίδιος, ο τσίπρας ταχα μου τάχα μου αριστερός, παλιοξεφτιλισμένος παλαιοκομματικός.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος27/12/12 14:08

    Παπάρα τι πρότυπα και μαλακιες η πείνα δεν έχει ορια συμπεριφοράς.
    Δεν είναι ανάγκη να μας παροτρύνει ο Τσίπρας, όλα θα έρθουν απο μόνα τους, φωνή λαού οργή θεο'υ που λένε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/12/12 15:59

      Μακάρι γιατί θα είναι ο πρώτος που θα την πληρώσει τσίπρας για τα φούμαρα που πουλάει

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος27/12/12 19:45

    Εντάξει, εντάξει μας πείσατε. Μόνο ο Σαμαράς είναι αξιόπιστος και θα μας σώσει.Όταν όμως θα κάνει κυβέρνηση η ακροδεξιά -πλέον- ΝΔ με την ΧΑ να σας δω.Γιατί ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ στις επόμενες εκλογές δεν θα έχουν κανένα πολιτικό ρόλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος27/12/12 21:27

    Αργεντινή: Η χώρα που χρεοκόπησε και σε ένα έτος είχε μείωση ΑΕΠ ... 80% !!!!!! Δηλαδή με έτος βάσης το 2001, το 2002 ήταν στο 20%!!! Μετά από 10 χρόνια έχει φθάσει το 70% του ΑΕΠ της προ χρεοκοπίας και ο Τσίπρας πανηγυρίζει για την αύξηση από το ... 20% στο 70% και την θεωρεί παράδειγμα!!!

    Και με πολλά να την βολεύουν που δεν ισχύουν στην Ελλάδα. Και με τα χειρότερα για τη χώρα αυτή να μην έχουν εκδηλωθεί πλήρως π.χ. κατασχέσεις πολεμικών της πλοίων. Με γείτονες που δεν έχουν τριβές μαζί της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.