27.12.12

Αποτρόπαιο έγκλημα στην Ξάνθη με μία 34χρονη την οποία βίασαν και μετά έκαψαν

Το καμένο πτώμα μιας γυναίκας σε ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας στην Ξάνθη, επί της οδού 40 Εκκλησιών και Κοραή,  εντόπισαν τα ξημερώματα κάτοικοι της περιοχής.  Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας κάτοικος της περιοχής είδε το πτώμα, το οποίο ανήκει σε μια 34χρονη, στην πυλωτή και άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία.
Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 4.30 τα ξημερώματα και η άτυχη γυναίκα που κατοικεί στη Θεσσαλονίκη και είχε έρθει στο πατρικό της για τις μέρες των Χριστουγέννων,  είχε μόλις επιστρέψει από διασκέδαση μαζί με φίλη της, η οποία την αποχαιρέτησε δύο στενά πιο κάτω από το πατρικό της σπίτι.
Η άτυχη κοπέλα δεν πρόλαβε να βάλει το κλειδί στην πόρτα όταν της επιτέθηκαν άγνωστος ή άγνωστοι δράστες. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των γειτόνων η κοπέλα, βιάστηκε και στη συνέχει την έβαλαν φωτιά χρησιμοποιώντας βενζίνη από μηχανάκι που ήταν στην πυλωτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.