20.12.12

Στους 16 του Κυπέλλου Ελλάδας ο Πανθρακικός (BINTEO)

Στους «16» του κυπέλλου συνεχίζει ο Πανθρακικός καθώς απέσπασε ισοπαλία 1-1 στο Βόλο από την τοπική Νίκη. Στον πρώτο αγώνα η ομάδα της Κομοτηνής είχε νικήσει με 2-0. Ο Πανθρακικός στην επόμενη φάση, θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζεύγους ΟΦΗ – Απόλλωνας Σμύρνης.
Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε να επιδείξει κάτι αξιόλογο, εκτός μιας πολύ καλής ευκαιρίας στις καθυστερήσεις, την οποία έχασε ο Ουέλινγκτον σουτάροντας άστοχα από πλεονεκτική θέση.
Στο δεύτερο ημίχρονο το θέαμα βελτιώθηκε καθώς οι δύο ομάδες ανέβασαν τον ρυθμό τους, και στο 57’ ο Πανθρακικός άνοιξε το σκορ με τον Βαϊρουά. Η «απάντηση» των γηπεδούχων ήταν άμεση, καθώς στο 61’ ο Κυριάκος ισοφάρισε.

Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με μια μεγάλη ευκαιρία για τον Πανθρακικό στο 85’, όταν ο Μίνγκας πλάσαρε και ο Βούρας έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Νίκη Βόλου (Στέλιος Μανωλάς): Βούρας, Ψιάνος, Παπαδόπουλος (58’ Μήτσης), Καρατζάς, Βέρτζος (75’ Μκρτσιάν), Ριζογιάννης, Πουρτουλίδης, Κυριάκος, Ουέλινγκτον, Φλίγκος (70’ Σκούφαλης), Σαμαράς.
Πανθρακικός (Παύλος Δερμιτζάκης): Κουτσόπουλος, Κυβελίδης (80’ Κοντογουλίδης), Μίνγκας (88’ Μοσχάκης), Λαδάκης, Σαρακατσάνος, Χρήστου, Μπαϊκαρά, Σερφά, Λουσέρο, Βαϊρουά (72’ Γωνιάδης), Μουνάφο.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος20/12/12 15:41

    Τι γινεται εκει στο Στρατιωτικο Πρατηριο Κομοτηνης;Το πουλακι τσιου,ειπε πως οι κοκκινομολυβαδες ψαχνουν,ψαχνουν και σταματημο δεν εχουν!!Ο ΕΜΘ(ΤΘ) Δχστης του 1997,ντοπιος με συζυγο παρατρεχαμενη σε γραφειο βουλευτη ειχε και ακριβα γουστα(καζινο κ.λ.π)λεει ο Τσιου!!!Μονος στο κολπο ;Ε αποκλειεται!!!Αυτα τα πραγματα γινονται με 2!!!Τσιου τσιου αλλα οταν περναμε τα 60χιλιαρικα και οτι βγαλει ο ελεγχος και βολτάραμε στα καζινο της περιοχης καλά ητανε;Αραγε θα τον πατησει το τρακτερ τον ΕΜΘ(ΤΘ)!!Ποιος ειναι αραγε ο συνεταιρος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.