28.11.12

Μεγαλώνει την διαφορά ο ΣΥΡΙΖΑ στη δημοσκόπηση της VPRC

Σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση της εταιρείας VPRC για το περιοδικό «Επίκαιρα», ο ΣΥΡΙΖΑ ξεπέρασε το 30 %, ενώ η ΝΔ, εάν και δεύτερο κόμμα, διατηρεί υψηλά ποσοστά. Επίσης σε υψηλά ποσοστά κυμαίνεται και η Χρυσή Αυγή, ενώ εντύπωση προκαλεί η  δημοσκοπική κατάρρευση του ΠΑΣΟΚ που κατατάσσεται έβδομο κόμμα πίσω από την Δημοκρατική Αριστερά και το ΚΚΕ. Πιο συγκεκριμένα:
Στην εκτίμηση της εκλογικής επιρροής για τον Νοέμβριο, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 31,5%, η ΝΔ 26,5%, ενώ τρίτο κόμμα εμφανίζεται η Χρυσή Αυγή με 12,5%. Το ΚΚΕ και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες συγκεντρώνουν ίδιο ποσοστό (6, 5%), η ΔΗΜΑΡ 5,5% ενώ το ΠΑΣΟΚ 5%.
Την ίδια στιγμή, καταλληλότερος πρωθυπουργός αναδεικνύεται ο ... κανένας με 51%, ενώ μεταξύ των πολιτικών αρχηγών προηγείται ο Αντώνης Σαμαράς με 16% έναντι του Αλέξη Τσίπρα με 9,5%.

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος28/11/12 22:28

    Άντε, τώρα αύριο θα εμφανιστεί ένας Συριζαίος και θα αμολήσει μια κοτσάνα, ως συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/11/12 08:57

      :)))))

      like like like !!!!!

      Και καπάκι ο ... Τσίπρας να ζητήσει ... εκλογές!!!

      Αν δεν το κάνει, θα τις ζητήσει ο ... Δαπέργολας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, των αγνών πατριωτών. Θα τον φάει τον Καμμένο, τον υπεύθυνο, το μάγκα, τον καραμπουζουκλή, τον μελλοντικό κυβερνητικό σύμμαχο του Τσίπρα

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος29/11/12 18:00

      Να ορίστε. Εμφανίστηκε ο Στρατούλης και είπε πως η Κυβέρνηση της "Αριστεράς" (χοχοχο) θα επανακρατικοποιησει σταδιακά τις επιχειρήσεις.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος29/11/12 12:09

    Η ελληνική πολιτική της τελευταίας δεκαπενταετίας είναι σαν μια τραμπάλα μεταξύ λαϊκιστών και μεταρρυθμιστών. Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί, γιατί η διεθνής οικονομία δεν είναι πια παιδική χαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος29/11/12 17:59

    Καιρό έχει να εμφανιστεί κανείς να πει ότι ο Πεταλωτής δεν έκανε τίποτα. Περίεργα πράγματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.