5.11.12

Η κάμερα του inpost.gr στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Πέραμα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η κάμερα του inpost.gr παραβρέθηκε στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κατοίκων του Έβρου, της Ροδόπης και της Χαλκιδικής στο Πέραμα και κατέγραψε την μαζικότητα του κινήματος που έχει αναπτυχθεί τα τελευταία 15 χρόνια στην περιοχή, κατά της «επένδυσης» των Χρυσωρυχείων.

Στην κάμερα του inpost.gr μιλάνε οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Αϊχάν Καραγιουσούφ και Κατερίνα Ιγγλέζη, ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης, η Περιφερειακή Σύμβουλος Έβρου Μαρία Γκουγκουσκίδου, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης Νίκος Ραπτόπουλος.
Τέλος, ο Τόλης Παπαγεωργίου, ο άνθρωπος που έδωσε νέα πνοή στον αγώνα κατά των χρυσωρυχείων, ο οποίος με την ίδρυση του «Παρατηρητηρίου», συνένωσε τους τοπικούς αγώνες κατά των χρυσωρυχείων σε Χαλκιδική, Ροδόπη, Έβρο και Κιλκίς, δίνοντας στο πρόβλημα πανελλήνια διάσταση, απευθύνει κάλεσμα για συνεχή αγώνα μέχρι την τελική νίκη.
  

[αναδημοσίευση από το INPOST.gr]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.