3.11.12

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Έβρου με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κίρκης

Την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012, το προεδρείο του Πολιτιστικού Συλλόγου Κίρκης επισκέφθηκε την Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Γεωργία Νικολάου. Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και η κ. Νικολάου αφού ενημερώθηκε από τα μέλη του ΔΣ για την λειτουργία και τις δράσεις του συλλόγου έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον  για την ανάπτυξη και αξιοποίηση της περιοχής της Κίρκης.
Υπενθύμισε στο προεδρείο, ότι μόλις πριν από 15 μέρες επισκέφθηκε την περιοχή των μεταλλείων, τονίζοντας  πως το ενδιαφέρον της Περιφέρειας ΑΜ-Θ είναι στραμμένο στην περιοχή προκειμένου ο χώρος να καταστεί τουριστικά επισκέψιμος μετατρέποντάς τον σε  «Πάρκο Βιομηχανικής Κληρονομιάς».
Ανάλογο ενδιαφέρον η κ. Νικολάου επέδειξε και για τα αρχαιολογικά μνημεία της Κίρκης (Αρχαία νεκρόπολη των Κικόνων, Πέτρινα μανιτάρια), για την ύπαρξη του σπάνιου είδους πεταλούδας «Άρχων Λεπτοκαρέας», το καταφύγιο αγρίων θηραμάτων, όπως επίσης για την μοναδική φυσική ομορφιά που υπάρχει στην ευρύτερη περιοχή της Κίρκης.
Στο τέλος της συνάντησης αφού ευχαρίστησε το προεδρείο του Συλλόγου που την επισκέφθηκε, υποσχέθηκε πως θα είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια προκειμένου η Κίρκη να αναδειχθεί και να αξιοποιηθεί τουριστικά καθότι αποτελεί στολίδι για την περιοχή της Αλεξανδρούπολης και γενικότερα της Περιφέρειας ΑΜ-Θ.
Παρόντες στην συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη, ήταν ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αλέξανδρος Κατσίκας, ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Δημητριάδης και ο Γραμματέας Γιώργος Κουβαλάκης.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος3/11/12 21:53

    Την Δευτερα στις 22.00 ωρα Ελλαδας θα μεταδωσει την συναντηση το B.B.C.Ειναι στην συμβαση που υπεγραψε ο Αντιπεριφερειαρχης Τουρισμου κ.Παπακοσμας με το καναλι,για την τουριστικη προβολη της Ανατ.Μακεδονιας και Θρακης.Ετσι μονο μπορει να γινει αναπτυξη.Θερμα συγχαρητηρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.