3.11.12

Νέος αντιδήμαρχος Κομοτηνής ο Γιάννης Γκαράνης στη θέση του Γιώργου Μανανά

Την θέση του Γιώργου Μανανά, στην αντιδημαρχία Κοινωνικών Θεμάτων και Αλληλεγγύης, θα πάρει ο Γιάννης Γκαράνης, μετά από σχετική απόφαση του Δημάρχου Γιώργου Πετρίδη, η οποία θα ανακοινωθεί εντός των ημερών.

Η «πολιτική τράπουλα» στον Δήμο Κομοτηνής, θα ανακατευθεί πολύ καλά από τον Δήμαρχο, καθώς η ομάδα που θα επιλεχθεί θα οδηγήσει την παράταξη «Κοινωνία Πολιτών» στην εκλογική αναμέτρηση. Η αλλαγή στην αντιδημαρχία Κοινωνικών Υπηρεσιών, είναι η δεύτερη, καθώς είχε προηγηθεί αυτή στις Τεχνική Υπηρεσίες, με τον Ισμαήλ Λεβέντ, να καταλαμβάνει την θέση του Μολλά Ισά Ριτβάν.
Οι υπόλοιπες σύμφωνα με πληροφορίες θα ανακοινωθούν στους ενδιαφερόμενους λίγο πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων, αλλά η Piazza γνωρίζει ορισμένα ονόματα, αλλά θα περιμένει πρώτα να τα επιβεβαιώσει από τους ίδιους που θα αναλάβουν τις θέσεις. Πάντως, τα πράγματα στο Δήμο Κομοτηνής, αλλά και σε κάθε δήμο της χώρας, δυσκολεύουν, καθώς οι έμμισθες θέσεις αντιδημάρχων και προέδρων Κοινωφελών Δημοτικών Επιχειρήσεων λιγοστεύουν, με αποτέλεσμα έναν ακόμα πονοκέφαλο για τους Δημάρχους.
Σε ότι αφορά την αντικατάσταση του Γιώργου Μανανά (ο οποίος όπως φαίνεται δεν θα έχει ρόλο στο νέο σχήμα του Δήμου Κομοτηνής) μπορεί στο παρελθόν να είχαμε αρκετές πολιτικές συγκρούσεις μαζί του, αλλά οφείλουμε να παραδεχθούμε, πως η συγκεκριμένη θέση του ταίριαζε γάντι και μπορούσε να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες της. Στο δε Γιάννη Γκαράνη, ολόψυχα καλή επιτυχία στο έργο του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.